Chris Browns lösning för att komma över Rihanna verkar stavas kvinnor och sprit. Så här har det sett ut tidigare när stjärnan festat loss. Han twittrade dessutom från sin vilda födelsedagsfest.
1 av 6
Chris Browns lösning för att komma över Rihanna verkar stavas kvinnor och sprit. Så här har det sett ut tidigare när stjärnan festat loss. Han twittrade dessutom från sin vilda födelsedagsfest. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.
Chris Brown firade sin 24-års dag i Las Vegas.
2 av 6
Chris Brown firade sin 24-års dag i Las Vegas. - Foto: Stella Pictures / Kabik
Chris Brown på Playboy Mansion år 2012.
3 av 6
Chris Brown på Playboy Mansion år 2012. - Foto: Baker / FameFlynet.uk.com / 75
Chris Brown och Rihanna i april 2013. Bara någon månad innan paret gick skilda vägar.
4 av 6
Chris Brown och Rihanna i april 2013. Bara någon månad innan paret gick skilda vägar. - Foto: Instagram/PLANET PHOTOS / PLANET PHOTOS
Paret i april 2013. Nu ska Brown försöka komma över Rihanna.
5 av 6
Paret i april 2013. Nu ska Brown försöka komma över Rihanna. - Foto: Instagram/PLANET PHOTOS / PLANET PHOTOS
Rihanna ser inte heller helt överlycklig ut.
6 av 6
Rihanna ser inte heller helt överlycklig ut. - Foto: Stella Pictures / JOHN ANGELILLO

Så ska Brown glömma Rihanna – nya tjejer

Nu bekräftar Chris Brown att förhållandet med Rihanna är över. Och hans lösning för att bota hjärtesorgen är en metod som testats i alla tider – rebounds och mängder av alkohol.


Från brutal misshandel till kärleksduett

När paret återförenades hösten 2012 så kartlade Nyheter24:s Quetzala Blanco parets många turer. Läs mer här. 

Det har varit den senaste tidens mest omskrivna återförening på kändisarnas kärleksfront. Den stormiga romansen mellan Chris Brown, 24, och Rihanna, 25, har kantats av skandaler som otrohet, bråk och barnsliga hämndaktioner. De har gjort slut ena veckan och blivit ihop veckan därefter – men den här gången är parets separation ett faktum.

Så ska Chris Brown glömma Rihanna

Nu bekräftar Chris Brown att förhållandet är över – och han firade sin födelsedag tidigare i veckan utan Rihanna vid sin sida. I stället dränkte han sina sorger i alkohol. Brown söp skallen i bitar, och twittrade om att han spytt av fylla. Han raderade senare sin Tweet.

Hans mål med födelsedagsfirandet var även – för att citera Brown själv – "att träffa så mycket olika tjejer som möjligt". Den som trodde att en fest räckte för Brown har fel. Han passade på att ha två födelsedagsfester, självklart i syndens näste Las Vegas.

"Jag kan inte gifta mig med någon som är så ung"

För radiostationen 2DayFM berättade han om uppbrottet. 

– Jag kommer att vara ensam. Jag menar, i slutet av dagen så gör "shawty" sin egen grej, hon är på turné, på vägarna....Det kommer alltid vara kärlek. Jag är en vuxen man, jag måste se framåt, säger Brown i intervjun, som Hollywoodlife.com har tagit del av.

Även fast Chris säger att han alltid kommer att älska Rihanna så verkar han ändå fokusera mer på sig själv just nu. 

– Människor är olika och har olika behov och krav. I slutet av dagen är hon en ung tjej. Jag kan inte fokusera på att gifta mig med någon som är så ung. Och jag är också ung, säger Brown.

Rihanna ft. Chris Brown "Birthday cake"


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Allt om Sebastian Tadros: Ålder, familj och Marcus & Martinus

Då kommer Farmen-Levin att vara med i Bonde söker fru

1 timme sedan
Levin Larsson vann Farmen 2024 och kommer nu att köpa sina föräldrars gård. Han har nu gett ett glädjande besked om framtiden när det kommer till att göra mer tv.

Lasse Kronér leder allsång i sommar

1 timme sedan
Lasse Kronér bjuder in ett gäng folkkära artister till ett nytt allsångskoncept i sommar. Under sex måndagskvällar med start i början av juli leder han "Lasse på slottet" på Tjolöholms slott utanför Kungsbacka.

Kronlund lämnar "Idol"-juryn

1 timme sedan
Alexander Kronlund lämnar juryn i TV4:s "Idol".

Hemlige kompositören är Sveriges mest lyssnade

1 timme sedan
Bakom 650 påhittade artistnamn har en enda svensk kompositör släppt tusentals instrumentala låtar – som har spelats 15 miljarder gånger.

SVT gör serie om Noréns skandalpjäs

3 timmar sedan
David Dencik spelar Lars Norén när SVT nu gör tv-serie om den världsberömde dramatikerns teaterpjäs "7:3" och konsekvenserna av uppsättningen.