Farrah Abraham och Kim Kardashian – lika som bär? OBS: Varning för ocensurerade bilder i bildspelet!
1 av 2
Farrah Abraham och Kim Kardashian – lika som bär? OBS: Varning för ocensurerade bilder i bildspelet!
Farrah Abraham och Kim Kardashian i sina respektive sexfilmer.
2 av 2
Farrah Abraham och Kim Kardashian i sina respektive sexfilmer.

Tonårsmammans porrfilm slår rekord

Tonårsmamman Farrah Abrahams porrfilm sänkte sexsajten, och har redan slagit ett rekord som tidigare hölls av Kim Kardashian. Men hur lika är filmerna? Se bilderna här och avgör själv.


"Hans penis är liten"

Trots att Farrah förmodligen kommer skratta hela vägen till banken är hon fortfarande missnöjd över en liten detalj – nämligen sin motspelare James Deen och hans penisstorlek. 

– Hans penis är liten. Jag har inte sett så många, men den är definitivt inte stor, sa Farrah kallt för bara några veckor sedan. 

Enligt Wikiporno – porrbranschens motsvarighet till Wikipedia – mäter Deens penis 19,5 centimeter. 

Tidigare i veckan skrev Nyheter24 om den 21-åriga skandalmamman Farrah Abraham och hennes omåttligt populära sexfilm som nyligen läckte ut. Filmen är 70 minuter lång, och har fått titeln "Farrah Superstar: Backdoor Teen Mom" – något som anspelar på analsex.

Porrjätten Vivid Entertainment är företaget som ger ut filmen, och de har även gett ut Kim Kardashians berömda sexfilm. Vivid betalade Farrah hela sju miljoner kronor för att få ge ut filmen. Och det verkar löna sig.

"Hon är totalt gränslös"

– Det var verkligen värt pengarna. Inte bara på grund av att Farrah är så populär, utan för att filmen i sig är magisk. Många kommer att bli chockade över hur snuskig den är. Farrah är fantastisk, sexig och totalt gränslös. Hennes look påminner mig om en ung Kim Kardashian – och vi vet ju alla hur det slutade, säger Vivid Entertainments chef Steve Hirsch till Us Magazine.
Hirsch är inte ensam om att se likheterna mellan Kim och Farrah. Nu har även nyhetsbyrån PacificCoastNews.com jämfört Farrah och Kims sexfilmer – bildruta för bildruta.
Farrah – större än Kim Kardashian 
Farrah har redan konkurrerat ut Kim på sexfilmsfronten. Enligt Tmz.com sågs Farrahs sexfilm online på Vivids hemsida av över 2 miljoner människor – på bara 12 timmar. 
När Kim Kardashians sexfilm hade premiär på sajten så lockade den bara 600 000 tittare. Men på Farrahs sexfilm var det sådant tryck att sajten till och med kraschade, skriver Tmz.com vidare. 
Lika som bär? Se de ocensurerade bilderna från "Farrah Superstar: Backdoor Teen Mom" och Kim Kardashians sexfilm i bildspelet ovan. Klicka på pilarna.

Farrah tar med sig sin 3-åriga dotter på möte med porrfilmsbolaget: 


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!