Justin Biebers vänner tvingas skriva på ett kontrakt för att få festa med sin kompis.
1 av 3
Justin Biebers vänner tvingas skriva på ett kontrakt för att få festa med sin kompis. - Foto: Stella Pictures / Myphoto marc
En bärs i parken med Justin? Det kan bli en dyr historia...
2 av 3
En bärs i parken med Justin? Det kan bli en dyr historia... - Foto: Planet Photos / Planet Photos
35 miljoner kronor får hans vänner böta om de bloggar om stjärnan.
3 av 3
35 miljoner kronor får hans vänner böta om de bloggar om stjärnan. - Foto: FameFlynet / Premiere/FAMEFLYNET PICTURES

Biebers vänner får böta 35 miljoner om de inte lyder festkontraktet

Justin Biebers vänner måste skriva på ett kontrakt för att få festa med sin kompis. Om de twittrar om festen måste de böta 35 miljoner kronor. Och vad försiggår egentligen på Biebers fester? Enligt kontraktet kan det innebära döden.


Så hårt och dyrt festar kändisarna

Diamantbeströdd tårta, elafanter, orkideér för 200 000 kronor och strippor. Japp, när kändisarna festar blir det inte billigt. Kolla in hur våra divigaste och rikaste stjärnor slår runt när de fyller år – både svindyrt och tokhårt. Läs mer här.  

Justin Bieber, 19, gillar att festa. Dessvärre har tonårsstjärnan haft lite otur med sitt sällskap. Och då menar vi inte att flera av hans vänner gillar att röka gräs eller att supa till. 

Nej, Bieber har nämligen vid flera tillfällen råkat ut för att hans festkompisar har sålt ut honom till skvallerpressen med både bilder och vittnesberättelser. 

Får att komma runt problemet tvingas nu Biebers vänner skriva på ett kontrakt innan de festar med stjärnan, skriver Tmz.com. Och om man bryter mot överenskommelsen kan det bli en riktigt dyr historia. 

35 miljoner om du twittrar om festen 

Tystnadsplikten påminner nästan om reglerna i "Fight Club". Om du pratar om något som har hänt på en av Biebers hemmafester så får du böta 35 miljoner kronor. Om du twittrar om festen kostar det också 35 miljoner kronor. Samma prislapp gäller om du bloggar om festen eller lägger upp en bild på Instagram. 

Biebers fester – en dödsfälla? 

Gud vet vad som försiggår bakom de lykta dörrarna hos Bieber, men kontraktet kräver också att de som ska delta i Biebers festaktiviteter måste vara i god fysisk form. 

– Det kan förekomma riskabla aktiviteter och du bör inte delta om du inte är fysiskt friskt och vältränad, står det att läsa i kontraktet. 

Vidare står det att riskerna kan inkludera "allt från mindre småskador till katastrofala och förödande skador – inklusive döden". 

Enligt Tmz.com hör det till vanligheterna att kändisarna upprättar så kallade non-disclosure agreements, men Biebers tar nog priset. 

Så festade Justin på sin 19-års dag:

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

2 timmar sedan
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

3 timmar sedan
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

idag 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

idag 14:53
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

idag 14:22
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.