Här faller Miguel på tjejens ansikte.
1 av 2
Här faller Miguel på tjejens ansikte.
Miguel trillar rätt på hans ansikte.
2 av 2
Miguel trillar rätt på hans ansikte.

Stjärnans danstabbe gav hans fan hjärnskada

Miguels tabbe på scen kan bli en tragisk historia. Den tjej han landade på med rumpan kan nu ha ådragit sig en hjärnskada.


Hånade Bieber på scen – hamnade på rehab

Green Day-stjärnan hånade Justin Bieber på scenen och slog sönder sin gitarr – nu har han checkat in på rehab. Läs mer här. 

Det var på Billboardgalan i maj i år som r 'n'b-stjärnan Miguel, 27,  fanns på plats för att underhålla publiken. Och han var minst sagt lite övertänd inför sitt uppträdande. 

När han framförde låten "Adorn" gjorde han en brutal kickspark samtidigt som han skulle ta sig från scenens ena sida till den andra. Dessvärre slutade det hela i platt fall. 

Miguel landade nämligen med rumpan och skrevet rätt på huvudet på den stackars tjejen Khyati Shah som fanns i publiken. Då skrev bland annat tidningen Huffington Post att Khyati var relativt oskadd. Hon sågs backstage med Miguel efter konserten, där baddade hon sitt omtöcknade huvud med is.

Miguel själv skrev om fadäsen på sin Twitter och förklarade att han hade blivit lite "tagen av ögonblicket" och tackar gud för att kvinnan – Khyati – klarade sig.

Kan ha drabbats av hjärnskada 

Nu verkar det som att sviterna efter olyckan börjar visa sig. Shah har haft flera symptom som stämmer överrens med diagnosen hjärnskada. Nu överväger Shah att stämma Miguel, skriver Tmz.com. 

– Några av de symptom hon känner av får oss att tro att hon drabbats av en neurologisk skada, säger Shahs juridiska ombud till Tmz.com.  

Resultaten från läkarnas fullständiga undersökning blir färdiga nästa vecka, och först då ska Shah besluta sig för hur hon ska gå vidare med det hela. 

Se Miguels galna fall här: 


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

3 timmar sedan

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.