Rihanna dök till slut upp till sitt gig i Cardiff.
1 av 3
Rihanna dök till slut upp till sitt gig i Cardiff. - Foto: FameFlynet.uk.com / 32
Dagen innan festade hon hårt fram till 04.30 på morgonen.
2 av 3
Dagen innan festade hon hårt fram till 04.30 på morgonen. - Foto: Stella Pictures / PacificCoastNews.com
Rihanna har dykt upp sent till sina spelningar flera gånger.
3 av 3
Rihanna har dykt upp sent till sina spelningar flera gånger. - Foto: Planet Photos / Planet Photos

Rihanna kom två timmar sent och mimade

Rihannas hårda festande börjar gå ut över hennes världsturné. Nu vänder sig stjärnans fans mot henne. – Värsta konsert jag någonsin varit på. Rihanna mimar allt, och ljudet är under all kritik. Patetiskt, vi drar, skriver ett fan.


Inte ensam diva

Även Justin Bieber dyker upp sent till sina egna konserter. – Det är mitt gig, jag går ut på scen när jag känner för det, ska Justin ha sagt efter att han var två timmar sen till sin egen spelning. Läs mer här. 

Superstjärnan Rihanna, 25, befinner sig i skrivande stund på sin världsturné Diamonds World Tour. Men nu frågar sig bland annat tidningen Radaronline.com huruvida Rihanna turnerar på konsertarenor eller om det egentligen är nattklubbar som gäller för artisten. 

Under måndagen skulle hon stå på scen på Millenium Stadium i Cardiff, Wales. Men hon kom två timmar sent till sin egen konsert – och dagen innan hade hon festat fram till 04.30 på morgonen, skriver Radaronline.com.

Mimade sig genom spelningen

Hennes fans uttryckte sin besvikelse på Twitter, och frågade var hon höll hus. 

När hon väl behagade dyka upp, två timmar efter utsatt tid, så klagade flera av hennes fans över hur dålig konserten var. 

– Jag är ganska säker på att hon mimar, skrev en Twitteranvändare. 

– Värsta konsert jag någonsin varit på. Rihanna mimar allt, och ljudet är under all kritik. Patetiskt, vi drar!, skrev användaren @Darhys.

Inte första gången 

Det här är inte första gången som Rihanna är sen till sin egen konsert. Tidigare i maj skulle hon uppträda i Boston. Då lät hon fansen vänta i tre timmar. Och när världsartisten väl intog arenan så blev hon utbuad och hatad, och själva konserten var "ett skämt", skrev Daily Mirror då. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

"Songs of conquest" får släppdatum

1 timme sedan
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

2 timmar sedan
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

2 timmar sedan
Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

2 timmar sedan
Miriam Bryant har seglat upp som en av de största popartisterna i Sverige. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnan? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Bryant.

Tecwyn Ewans ny orkesterchef på Malmö opera

3 timmar sedan
Tecwyn Evans blir ny ledare för Malmö operas orkester och kör med start den 5 augusti.