Nyheter24:s Emma Malmlör träffade trion när de var i Stockholm för att festa på Cafe Opera i veckan.
Nyheter24:s Emma Malmlör träffade trion när de var i Stockholm för att festa på Cafe Opera i veckan. - Foto: Therese Kjällsson

Geordie shore-stjärnan: "Fattar inte att mina bröst är på teve"

Nyheter24 träffar gänget som beskrivits som en värre version av Jersey Shore. – Jag är faktiskt en snäll person, det handlar inte bara om att dra hem tjejer och vara ett ”dickhead”, säger realitystjärnan Gary Beadle till Nyheter24.


Bästa sällskapet?

Topp tre kändisar som gänget skulle vilja festa med – Prins harry, Rihanna och Russel Brand.

Se avsnitten på MTV:s hemsida här.

Det är en av MTV:s mest tittade progam - genom tiderna. Men det är inte bara de ocensurerade scenerna, sexet och det vilda festerna som lockar tittare världen över.

– Jag tror att många gillar att se vad de själva skulle göra, säger Scott Timlin till Nyheter24 när vi träffar honom och två andra deltagare i skandalserien som snart har premiär med en ny säsong på MTV.

– Alla går ut, tar ett par drinkar, har tjejsnack om killar, fixar håret och allt det där. Det spelar ingen roll vart i världen du är – alla gör som oss, säger Sophie Kasaei.

Är ni samma personer framför kameransom ni är utanför inspelningarna?

– Ja, när jag är ute medvännerna, säger Sophie.

Serien har beskrivits som en ny, ochråare, version av amerikanska Jersey Shore, men skillanderna är tydliga menargänget.

– De är lite äldre, vi kan visa mer sex i England också medan de i USA kan visa mer våld säger Sophie och Scott fyller i:

– Vi går ett steg längre än dem.

Är det just det här osencureradesexet som folk vill se?

– Jag tror det handlar om att man villse vanliga relationer. Som exempel: alla har den där personen man går tillbaka till när man är full trots att man inte ska, sägerGary Beadle och Sophie fyller i:

– Det är inte bara sexet och att vi går ut. Tittarna har följt oss och våra liv från dag ett – man undrar vad som ska hända med den eller den personen och de vill se vad som kommer att hända. Det är som en såpopera – kanske är det därför folk gillar det så mycket.

Intrigerna, sexet, festen ochrelationerna – allt hamnar i serien som de ibland också tittar påtillsammans.

– Då kan man känna ”Gud, hur kunde jag säga så om dem”, säger Sophie.

– Ja speciellt när man gjort sig rolig på någon annans bekostnad, säger Gary.

"Fattar inte att mina bröst är på teve"

Det är lite som Big Brother. Kamernaär överallt och det är inte mycket som skyls. Gänget beskriver hur det är lätt att glömma att man faktiskt är filmad.

– När det inte är någon i huset och du ska byta om så tänker man inte ”Åh nej, det är en kamera här ska jag verkligen ta av mig behån”, du byter bara om och gör dig i ordning. Man glömmer att miljontals kommer att se dina bröst på teve, säger Sophie och fortsätter:

– Ibland när jag tittar så tänker jag: ”Jag fattar inte att min kropp eller bröst är på teve” - ibland är min ”fairy” på teve och då tycker jag att det är lite pinsamt och tänker: kunde jag inte ha kommit ihåg kamerorna. Men man blir så van.

– Det är som när man drar hem en tjej till sängen och man vet att det finns en kamera men man glömmer, säger Gary.

Du har sagt att ditt utseende är alltGary, men vad är din bästa egenskap?

– Ehm. Jag vet inte, blir svaret efter en stunds betänketid.

– Du kan va väldigt omhändertagande om du står någon nära, fyller Sophie i och Gary fortsätter:

– Jag har en snällare och lite mer tyst sida, det är nog en bra kvalité. Jag har båda sidorna. Jag är faktiskt en snäll person, det handlar inte bara om att dra hem tjejer och vara ett ”dickhead”.

Ni ska ut i Stockholm i kväll (läs natt mot fredag) - vadkrävs för en perfekt utekväll?

– Bra housemusik, sällskap och fördrinkar innan man drar dit. Och så många drinkar på plats, konstaterar Sophie.

– Blonda svenska tjejer i kväll i varje fall, men så länge man är i ett gott sällskap så...säger Gary.

– Bra sprit, fyller Scott i.

Vad vill ni göra om tio år? 

–Jag vill ha barn, säger Scott. De andra säger att det är svårtatt planera framtiden när man lever tevelivet.

– Det får dig att växa upp, den här serien. På teve verkar vi omogna och galna men när vi inte filmar så måste vi vara vuxna, säger Sophie.

Här får du en inblick:




/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Textilmuseet prisat på Elle-galan

Harry Styles stalker får fängelse

3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52
Artistduon Hooja blir älgvärdar i SVT. Den 2 maj klockan 19.00 kommenterar de årets säsong av "Den stora älgvandringen".

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.