Jay-Z tar bladet från munnen och rappar om sin hatkärlek till kändisskapet.
1 av 4
Jay-Z tar bladet från munnen och rappar om sin hatkärlek till kändisskapet. - Foto: CAMERA NEWS / CF
Men även relationen med Beyoncé avhandlas i låten.
2 av 4
Men även relationen med Beyoncé avhandlas i låten. - Foto: FameFlynet / Teach/Moryc Welt/FAMEFLYNET PICT
"Fuck the fame / Keep cheating on me / What I do / I took her back/Fool me twice / That's my bad / I can't even blame her for that / Enough to make me want to smash", är en av raderna som ska syfta på Beyoncés snedsteg.
3 av 4
"Fuck the fame / Keep cheating on me / What I do / I took her back/Fool me twice / That's my bad / I can't even blame her for that / Enough to make me want to smash", är en av raderna som ska syfta på Beyoncés snedsteg. - Foto: Stella Pictures / Dubreuil Corinne
Paret på kärlekssemester år 2004.
4 av 4
Paret på kärlekssemester år 2004. - Foto: Stella Pictures / DR

Jay-Z rappar om Beyoncés otrohet

Texten till Jay-Z:s kommande låt har läckt ut – och nu spekuleras det kring huruvida superstjärnan rappar om Beyoncés otrohet – och hur han förlät henne.


Har egna snutar, spelade in porr och sålde crack

Han har en egen färg, en egen snutpatrull, har spelat in mjukporr och är usel på att spela "Wonderwall" på gitarr – här är 9 fascinerande fakta om Jay-Z

Den 4 juli släpper Jay-Z sitt tolfte studioalbum. Plattan har fått titeln "Magna Carta Holy Grail", och redan nu har texten till låten "Holy Grail" läckt ut. Låten handlar om Jay-Z:s hatkärlek till den ytliga showbizbranschen – men även om hans relation med Beyoncé.

I låten rappar Jay-Z om hur kändisskapet har knäckt Mike Tyson, om hur han är trött på blixtrande paparazziblixtar och att han knappt kan ta en promenad med sin dotter. Samtidigt så är han tacksam över att han inte bor kvar i de kvarter där han växte upp, att det han gör knappt borde räknas som jobb och hur han fortfarande får bitches till höger och vänster. 

Men raderna om hans förhållande med Beyoncé är det som får många att höja på ögonbrynen. Enligt flera källor till Mediatakeout.com är låten en dubbel metafor för att beskriva hennes otrohet – och om hur han förlät henne. 

Här är raderna om Beyoncés otrohet:

Fuck the fame / Keep cheating on me / What I do / I took her back
Fool me twice / That's my bad / I can't even blame her for that / Enough to make me want to smash. 
Momma please just get my bail / I know / Nobody to blame / Kurt Cobain / I did it to myself 
And we all just / Entertainers / And we're stupid / And contagious 

Mer om Jay-Z:s album "Magna Carta Holy Grail"


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!