Rihanna kämpar för att komma ihåg texten.
1 av 3
Rihanna kämpar för att komma ihåg texten.
Rösten är inte densamma efter några glas vin...
2 av 3
Rösten är inte densamma efter några glas vin...
Rihanna ser verkligen till att njuta av livets goda när hon befinner sig på sin världsturné. Här ser vi stjärnan röka lite i Amsterdam.
3 av 3
Rihanna ser verkligen till att njuta av livets goda när hon befinner sig på sin världsturné. Här ser vi stjärnan röka lite i Amsterdam. - Foto: CAMERA NEWS / CF

Full Rihanna sjunger karaoke – se klippet här

Rihanna må låta fantastisk på scen – men när hon efter några drinkar rockar loss med en improviserad karaoke är det en helt annan visa.


Här är världens sämsta låtar – någonsin

Rihanna kan trösta sig med att hennes karaokeversioner kanske är i gott sällskap. En dj har för tidningen Huffington Post listat världens absolut sämsta låtar – från Avicii till Michael Jackson. Se listan här. 

Superstjärnan Rihanna, 25, är multimiljonär på sitt artisteri och sin röst. Men efter lite att dricka under västen så är sångerskan inte i sitt livs toppform – något som gästerna på Thai Royal bar i den tyska staden Cologne fick erfara. 

Det var i lördags som Rihanna och hennes väninna Jennifer "Bad azz" kände sig sugna på lite karaoke. Tjejerna greppade mikrofonen, försökte sig på några danssteg och tog sedan ton till No Doubts klassiska rocklåt "Don't Speak", tätt följt av "Sex on Fire" med Kings of Leon.

Eller ton och ton – det här kanske inte direkt är Rihannas absoluta höjdpunkt i sin musikaliska karriär om vi säger så.

– Hon hade precis beställt lite drinkar och pommes till sitt bord och bestämde sig bara för att gå upp och sjunga. Det var roligt att se att hon hade roligt och hon såg verkligen ut att njuta av sin lediga tid, säger en källa till Mirror.  

Rihanna befinner sig i skrivande stund på sin världsturné "Diamonds World Tour" och ska uppträda i Tyskland under onsdagen. 

Se klippet här: 

No Doubt "Don't Speak"



Kings of Leon "Sex on Fire"


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

Nas kommer till Sverige

2 timmar sedan
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

2 timmar sedan
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

idag 14:53
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

idag 14:22
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

idag 14:18
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?