Biebers fylleslag – pissar i skurhink, hånar städare och ex-president

Justin Bieber vägrar växa upp – nu sprids en video där den hånskrattande skandalstjärnan kissar i en skurhink och hånar ex-presidenten Bill Clinton.


Droger, otrohet och rumpbilder – här är Biebers skandaler

Från rosenkindad barnstjärna till divig multimiljonmaskin – Justin Biebers senaste månader har varit skandalkantade. Läs mer här och se alla bilderna här.  

Tidigare i år var tonårsstjärnan Justin Bieber, 19, på en vild krogrunda med sina kompisar i New York. Kompisgänget – med Bieber i spetsen – lämnade en nattklubb, och gick ut via restaurangköket. Gängets sorti fångades på video – och nu har sajten Tmz.com lagt vantarna på klippet. 

På videon ser vi hur en överförfriskad Bieber bestämmer sig för att kissa i en skurhink. 

Justin knäpper upp sina byxor och siktar strålen rätt ner i skurhinken, samtidigt som han hånskrattar rått och säger att "de har swag". Biebers vänner stämmer in i hyllningskören och skrålar högt att de är "Wild Kidz" (– vi antar att de inte syftar på den svenska underhållningsserien för barn).

När Bieber har uträttat sina behov så passar han på att greppa en flaska med rengöringsmedel och sprejar ner ett inramat fotografi av den demokratiska politikern och tidigare presidenten Bill Clinton

– Knulla Bill Clinton! skrattar Bieber och sprejar ner bilden. 

Biebers beteende har redan kritiserats, framförallt visar han bristande hänsyn för den städare som tvingas byta ut skurhinkens vatten med popstjärnans kiss. 

Se videon här: 


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!