National Enquirer har bilden som togs på Zac efter hans drogöverdos på ett hotell i New York.
1 av 6
National Enquirer har bilden som togs på Zac efter hans drogöverdos på ett hotell i New York. - Foto: Stella Pictures, National Enquirer
Omslaget till National Enquirer.
2 av 6
Omslaget till National Enquirer. - Foto: National Enquirer
Disneystjärnan Zac Efron vistades på rehab tidigare i år.
3 av 6
Disneystjärnan Zac Efron vistades på rehab tidigare i år. - Foto: Stella Pictures / DVS
Innan rehab ska stjärnan har varit beroende av kokain.
4 av 6
Innan rehab ska stjärnan har varit beroende av kokain. - Foto: Stella Pictures / ONeill/White,PacificCoastNews
Tillsammans med ett par vänner festade han sönder en lyxsvit i Las Vegas.
5 av 6
Tillsammans med ett par vänner festade han sönder en lyxsvit i Las Vegas. - Foto: Exclusive Media Group/PLANET PHOTOS / PLANET PHOTOS
Men nu är Zac nykter och glad.
6 av 6
Men nu är Zac nykter och glad. - Foto: FameFlynet / GG/FAMEFLYNET PICTURES

Disneystjärnan tog en överdos av "lantis-Heroin"

Disneystjärnans knarkhelvete värre än någon kunde ana.


Kokain, heroin och ecstasy – se kändisarna som överlevt överdoser

Pink, EminemOwen Wilson och Dave Gahan är några av kändisarna som har överlevt sina drogöverdoser.

Läs mer här. 

För bara några veckor sedan skrev Nyheter24 om Disneystjärnan Zac Efron, 25, och hans drogmissbruk.  

Zacs beroende ska vara grundat i kokain, men att han även är väldigt förtjust i MDMA (en ren form av Ecstasy). Efron har varit på rehab vid två tillfällen det senaste året, och nu är stjärnan nykter och drogfri. 

Men det hade kunnat sluta riktigt illa. Tidningen National Enquirer har kommit över en bild som visar en totalt utslagen Zac Efron. 

På bilden har den avsvimmade Efron precis tagit en överdos av det receptlagda smärtstillande preparatet OxyCodone, som på gatuslang kallas för "Hillbilly Heroin", skriver Radaronline.com.

Köpte droger för 10 000 kronor

Överdosen ägde rum den 3 januari tidigare i år, detta efter att Zac och hans vänner festade loss i en svit på hotell Thompson i New York. Stjärnan hade druckit en hel del, och ska även ha blandat OxyCodone, marijuana och ADHD-medicinen Adderall. 

Innan kompisgänget började festa på hotellrummet hade Zac fått sina vänner att betala för OxyCodone-tabletterna. Zac behövde 40 stycken tabletter, och priset var nästan 10 000 kronor.

"Han dubblade dosen"

Källan, som har genomgått och klarat ett lögndetektortest, berättar för National Enquirer hur långt gånget Zacs drogmissbruk hade gått. 

– Han var som en knarkare. Han ville ha drogerna så mycket. Jag tror inte han hade låtit oss hänga med upp på hans hotellrum om det inte vore för att han ville ha drogerna så mycket. Hela hans rum var fullt av tomma spritflaskor. De flesta som tar Oxy tar ett piller, krossar och snortar det. Zac dubblade dosen. Han tog en hel del piller, även fast det var klart att han hade gått för långt, säger källan vidare.

Under festens gång försvann Zac in i sovrummet med en brunett som han hade sex med. 

– Min största rädsla då var att han hade dött av en överdos, säger källan vidare till National Enquirer, via Radaronline.com.  

Se ett nyhetsinslag om Zacs vistelse på rehab: 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tecwyn Ewans ny orkesterchef på Malmö opera

Efter succén: "Sluta leta efter min stalker"

Netflixsuccén "Baby reindeer" har skapat en jakt på de verkliga personerna bakom händelserna i dramaserien. Nu vill huvudpersonen sätta stopp för spekulationerna.

Årets museum ligger i Göteborg

Ett museum som genomgått en flera år lång förvandlingsprocess får utmärkelsen Årets museum. Sjöfartsmuseet Akvariet i Göteborg vann i konkurrens med Bildmuseet i Umeå och Eskilstuna Stadsmuseum.

PJ Anders Linder lämnar tidskriften Axess

1 timme sedan
Tidskriften Axess Magasins chefredaktör PJ Anders Linder lämnar posten efter elva år. Han efterträds av Nina Solomin, för närvarande kulturchef på nyhetsmagasinet Fokus.

Därför är Steffi Mendez extremt känd – utanför Sverige

1 timme sedan
Stephanie "Steffi" Mendez är dotter till DJ Mendez, och utanför Sverige är hon extremt känd. Här är allt du vill veta om Steffi – relationen med Dante Lindhe, familj, barn, jobb och mycket mer.

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

2 timmar sedan
I ett Instagram-inlägg berättar Pernilla Wahlgren om flytten, något som hon förklarar ha "lite hybris" över. Nu hamnar hon nämligen på samma ställe som Sarah Jessica Parker.