Miley Cyrus snålar inte på något i sin nya intervju.
1 av 6
Miley Cyrus snålar inte på något i sin nya intervju. - Foto: Stella Pictures / Palace Lee, PacificCoastNews.com
Den albumaktuella artisten berättar om sin syn på droger.
2 av 6
Den albumaktuella artisten berättar om sin syn på droger. - Foto: Planet Photos / PLANET PHOTOS
Och varför hon är besatt av nallebjörnar.
3 av 6
Och varför hon är besatt av nallebjörnar. - Foto: Planet Photos / PLANET PHOTOS
Stjärnan verkar även ha en slags hatkärlek till paparazzifotografer.
4 av 6
Stjärnan verkar även ha en slags hatkärlek till paparazzifotografer. - Foto: CF
Miley på omslaget till kommande albumet Bangerz.
5 av 6
Miley på omslaget till kommande albumet Bangerz. - Foto: CF / CF
Lekfulla Miley roar sig med en apa.
6 av 6
Lekfulla Miley roar sig med en apa. - Foto: CF

Mileys chockintervju: Jag älskar gräs, Ecstasy och paparazzis

Miley Cyrus lättar sitt hjärta i en ny intervju – berättar om sina favoritdroger, sin sexappeal och vad hon tycker om paparazzifotografer.


Psykologen: Miley är psykiskt sjuk

Miley Cyrus nya image lämnar ingen oberörd. I hemlandet USA befarar nu en psykolog att stjärnan kan lida av en personlighetsstörning.

– Humörsvängningarna, sömnproblemen, omättlig sexlust. Att hela tiden prata om droger, sex och alkohol. Det är en varningsflagga. Mileys beteende är inte normalt. Inte ens för en kändis, säger en amerikansk psykolog. 

Läs mer här.  

Om bara någon vecka släpper Miley Cyrus, 20, sitt album "Bangerz" och stjärnan passade därför på att göra en minst sagt öppen intervju i magasinet Rolling Stone.

Nu släpper tidningen flera av sångerskans citat som inte kom med i tidningen – och Miley sparar inte på något. Tvärtom hyllar hon droger och refererar till sig själv som en "sexig bebis". 

"Gräs är bäst i världen!"

Marijuana är den bästa drogen i världen. En gång rökte jag en joint med peyote i, och jag såg en varg yla mot månen. Hollywood är en kokainstad, men gräs är så mycket bättre. Och Ecstasy också. Det är glada droger, sociala droger. De får en att bli vänskaplig, du är liksom ute. Inte i ett badrum. Jag gillar verkligen inte kokain. Det är så äckligt och mörkt. Det är en 90-tals grej, säger Miley i intervjun. 

Stjärnans allt hetare uppträdanden, nakenvideos och toplessbilder har fått flera att reagera. Nyligen utsågs Miley till en av världens sämsta förebilder och hennes onanidans  på VMA lämnade ingen oberörd. 

"Jag är en sexig bebis"

– Jag vet vad jag gör. Jag chockerar er. När jag är klädd i den där nallebjörngrejen. Jag tycker att det är kul. Jag har en besatthet av en karaktär som är som en vuxen bebis. Om man ser en bebis göra något sånt är det så skruvat och konstigt, men det är något läskigt sexigt med det. Så när jag är i den där nallebjörnsdräkten så är jag som en läskig, sexig bebis, säger Miley. 

"Vem är större än mig?"

Vidare berättar Miley något som kanske är allra mest chockerande i dessa tider då de flesta stjärnor skyr paparazzifotografer som pesten. 

– Jag är van vid att folk ropar mitt namn, och den energin... Jag klagar aldrig när folk vill ha autografer eller vill ta bilder. Om det gick några dagar utan att någon frågade mig så skulle jag förmodligen undra vad fan som pågick. "Vad i helvete är det som händer? Gillar inte folk mig?". Jag hatar paparazzifotografer, men när de inte sitter och väntar på dig så tänker jag "Vem är en större nyhet än mig? Vem försöker ni ta en bild på?", säger Miley i intervjun. 

Miley Cyrus "We can't stop"


/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

2 timmar sedan

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.