1 av 5
- Foto: TT/Faksimil
Gary Tate erbjöds 50 000 kronor för att ha sex med den gifta kvinnan.
2 av 5
Gary Tate erbjöds 50 000 kronor för att ha sex med den gifta kvinnan. - Foto: Photo: SWNS
Paret har ett så kallat öppet förhållande.
3 av 5
Paret har ett så kallat öppet förhållande. - Foto: UPI / STELLA PICTURES
Då frun sägs vara helt besatt i Clooney kände de att det skulle vara en perfekt födelsedagspresent att få ligga med honom.
4 av 5
Då frun sägs vara helt besatt i Clooney kände de att det skulle vara en perfekt födelsedagspresent att få ligga med honom. - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
Tyvärr fick de inte tag på clooney, så de fick helt enkelt ta någon som är lik honom.
5 av 5
Tyvärr fick de inte tag på clooney, så de fick helt enkelt ta någon som är lik honom. - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures

George Clooney-kopia erbjöds 50 000 för att ha sex med gift kvinna

Gary Tate erbjöds 50 000 kronor för att ligga med affärsmannens fru. Det hela som del av en 40-årspresent till frun. Anledningen: Han ser ut som George Clooney.


Jag är också lik en kändis

Det finns fler där ute som är nästintill identisk med en superstjärna.

Läs om svenska Alexandra som är snarlik Britney Spears. 

Paret, som skulle fira fruns 40-årsdag, fick inte tag på den riktiga filmstjärnan och ville därför lösa problemet med att ge Gary Tate cirka 50 000 kronor för att ha sex med det förväntansfulla födelsedagsbarnet. 

Äger städfirma som dagsjobb

Tate äger en städfirma, men berättar att han har rest jorden runt och levt jetset liv i sitt extraknäck som George Clooney. Trots det udda extrajobbet erkänner han att det sjukaste erbjudandet han fått kom från affärsmannen som ville ge honom pengar för att ha sex med hans fru. 

Fick inte tag på Clooney

– När jag frågade varför han vill att jag skulle ligga med hans fru svarade han bara: "Vi har ett öppet förhållande och hon är fullständigt galen i Clooney och honom får jag inte tag på så därför frågar jag dig", berättade Tate för Kentish Express.

Tackade tillsist nej

Trots summan med pengar och mycket tjat valde Tate att inte tacka ja till erbjudandet. 

– När jag sa nej höjde han insatsen med ungefär 10 000 kronor. Jag funderade väl på det. Jag var singel på den tiden så jag hade egentligen inte gjort någon ledsen. Men det kändes helt enkelt fel så jag sa nej. 

Se mer av George Clooney i klippet nedanför. 


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!