Tilas hjärnsläpp kanske den här bilden skulle döpas till.
1 av 6
Tilas hjärnsläpp kanske den här bilden skulle döpas till. - Foto: Tila Tequila/Facebook
Hon har gjort sig känd via teve.
2 av 6
Hon har gjort sig känd via teve. - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
Hon har haft sitt egna program på MTV.
3 av 6
Hon har haft sitt egna program på MTV. - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
Hon började sin väg in i kändisskapet redan som 18-åring.
4 av 6
Hon började sin väg in i kändisskapet redan som 18-åring. - Foto: Stella Pictures / Andre Michel/DLM Press
Då blev hon välkänd på nätet via sajten MySpace.
5 av 6
Då blev hon välkänd på nätet via sajten MySpace. - Foto: PacificcCoastNews / Stella Pictures
Där hade hon över tre miljoner vänner.
6 av 6
Där hade hon över tre miljoner vänner. - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures

Tevestjärnan poserade i naziuniform – blev avstängd från Facebook

Åtta gånger har tevestjärnan Tila Tequila blivit avstängd från Facebook. Den här gången för att ha dragit på sig en nazikostym och poserat framför ett förintelseläger.


Mer om Tila

Stjärnan började sin karriär via nätet där hon snabbt fick ihop över tre miljoner "vänner" på MySpace. Hon har även haft sitt egna program på MTV och vikt ut sig i Playboy. 

Hon har även testat på en karriär inom musik.

I en armbindel med svastika, beväpnad med en pistol och iklädd en hatt hämtad från nazisternas uniform poserade tevestjärnan Tila Tequila, 32, i går på en bild inklippt framför det före detta förintelselägret Auschwitz. 

Något hon tyckte skulle passa fint på hennes Facebook och hon publicerade därför sorgligt nog bilden på sin egen sida som följs av 1,9 miljoner människor.

Turligt nog raderades bilden ändå relativt fort av Facebook – något som gjorde stjärnan rasande. 

"Facebook har stängt av mig totalt åtta gånger! För ingenting, förutom kanske det faktum att de ägs av sionisterna! Så jag tycker att det är helt absurt att jewbook stänger av mig för ännu 30 dagar och sedan varnar mig att de kommer att ta bort min sida helt om jag inte "följer deras regler och är en god gojim!", skriver hon på sin blogg och fortsätter sin rant:

"Jewbook (facebook red anm.) förbjuder mig hela tiden för ingenting men jag ser ständigt andra profiler posta porr och säga mycket värre saker på sina sidor som "neger" och "faggot" och de har till och med folk som postar bilder på min jewbooksida där de publicerar rasistiska uttalanden mot andra människor samt dödshotar mig! Men, ser du dem bli avstängda? nope!"

"Han var inte en dålig person"

Det är inte första gången stjärnan skriver positivt om mannen som ledde ett organiserat folkmord som dödade över nio miljoner människor. I sin blogg har stjärnan den senaste tiden skrivit längre inlägg om sin sympati för Hitler. 

I ett inlägg förklarar stjärnan att det inte alls handlar om att hon hatar judar, snarare att hon vill framföra Hitlers sida av allt, något han aldrig fick göra enligt Tila Tquila.

"...Här var ett så kallat monster som jag brukade hata. Varför? För att media sa åt mig att göra det. För att jag tittat på miljontals filmer om vilken djävul han var och alla hemska saker han gjort. Det fick mina ögon att tåras för jag brukade tänka alla de här hemska sakerna om honom tills jag lärde mig sanningen om kriget och vad Hitler verkligen gjorde och han var inte en dålig person överhuvudtaget. Inte ens nära"

Försökte konvertera till judeondomen

Daily News skriver också att stjärnan i ett inlägg beskrivit Hitler som en "rar unge" som fått avslag från konstskolor och senare blev mobbad. Något hon själv kan relatera till då hon känt sig retad och blivit avfärdad när hon försökt konvertera till judendomen tidigare i år. 

Så här såg det ut när stjärnan besökte Stockholm för ett par år sedan:


/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

3 timmar sedan

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.