Justin Bieber har jobbat hårt.
1 av 5
Justin Bieber har jobbat hårt. - Foto: FameFlynet / KM/FAMEFLYNET PICTURES
Tonårsstjärnan har varit på turné, och varit inblandad i flera skandaler.
2 av 5
Tonårsstjärnan har varit på turné, och varit inblandad i flera skandaler. - Foto: Stella Pictures / Sean ONeill, PacificCoastNews
Har Bieber fått nog av rampljuset?
3 av 5
Har Bieber fått nog av rampljuset? - Foto: Planet Photos / PLANET PHOTOS
Kommer du sakna Bieber om han tar en timeout?
4 av 5
Kommer du sakna Bieber om han tar en timeout? - Foto: Planet Photos / PLANET PHOTOS
Han kanske behöver vila ut lite...?
5 av 5
Han kanske behöver vila ut lite...? - Foto: Planet Photos / PLANET PHOTOS

Biebers julklapp till alla haters: lägger av med musiken

Det har varit ett skandalkantat och tufft år för superstjärnan Justin Bieber. Nu lägger han av med musiken.


Biebers kaosvecka: Sex med prostituerad och bordellbesök

Justin Bieber osäkrade nyligen Sydamerika. Tonårsstjärnan ska ha haft sex med en prostituerad kvinna som berättar detaljerna om deras stund tillsammans. Dessutom slutade stjärnans spelning inte direkt som det var tänkt.

Läs mer och se alla bilderna här. 

För alla galna "Beliebers" där ute så blev julen förmodligen allt annat än fröjdefull. Justin Bieber, 19, berättar nu om sina framtidsplaner – och han har bestämt sig för att lägga musiken på hyllan. För alla Bieber-haters däremot så blev det förmodligen en julklapp sänd från änglarna. 

– Efter den nya plattan så kommer jag faktiskt gå i pension, sa Bieber för en vecka sedan i en intervju med den Los Angeles-baserade radiostationen Power 106. 

Då avfärdades Biebers prat om pension som ett skämt, men under onsdagen var Bieber än en gång inne på samma spår. Stjärnan använde sig av sin Twitter för att under dagen kabla ut en serie tweets till sina alltmer oroade fans, skriver Mashable.  

– Mina älskade Beliebers, jag går officiellt i pension, skrev Bieber i en tweet som han senare följde upp med ännu ett kryptiskt meddelande:

– Media skriver mycket om mig. De hittar på massa lögner om mig och vill att jag ska misslyckas, men jag kommer aldrig lämna er. Att vara en Belieber är en livsstil, skrev stjärnan vidare. 

Menar Bieber allvar med att gå i pension eller är det bara ett PR-trick för att sälja fler skivor? 

Den som lever får se...

Justin Bieber "All that matters"

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

1 timme sedan

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

2 timmar sedan
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

3 timmar sedan
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.