I det amerikanska komedidramat "The Royal Tenenbaums" från 2001 ser vi Danny Glover, Gene Hackman, Anjelica Huston, Bill Murray, Gwyneth Paltrow, Ben Stiller, Luke Wilson och Owen Wilson. Filmen kretsar kring den excentriska Royal Tenenbaum, hans hustru Etheline och deras tre barn Chas, Margot och Richie – och självklart får vi följa deras uppgångar och motgångar, självklart med mycket absurd humor.
1 av 5
I det amerikanska komedidramat "The Royal Tenenbaums" från 2001 ser vi Danny Glover, Gene Hackman, Anjelica Huston, Bill Murray, Gwyneth Paltrow, Ben Stiller, Luke Wilson och Owen Wilson. Filmen kretsar kring den excentriska Royal Tenenbaum, hans hustru Etheline och deras tre barn Chas, Margot och Richie – och självklart får vi följa deras uppgångar och motgångar, självklart med mycket absurd humor. - Foto: AP/TT Bild
Den animerade familjen i "The Simpsons" bor i Springfield och familjens överhuvud är Homer, som jobbar på stadens kärnkraftverk. Dessutom får vi följa Homes fru Marge, deras barn Bart, 10, Lisa, 8, och Maggie – familjens lilla bebis som mest suger på sin napp.
2 av 5
Den animerade familjen i "The Simpsons" bor i Springfield och familjens överhuvud är Homer, som jobbar på stadens kärnkraftverk. Dessutom får vi följa Homes fru Marge, deras barn Bart, 10, Lisa, 8, och Maggie – familjens lilla bebis som mest suger på sin napp. - Foto: Planet Photos / PLANET PHOTOS
Walter White är kemiläraren som sadlar om och börjar tillverka metaamfetamin efter att han har fått besked att han är drabbad av obotlig lungcancer. Walters mål är att säkra sin familjs finanser innan han dör, och Walter slår ihop sig med en kumpan men det hela leder till en brottslig bana.
3 av 5
Walter White är kemiläraren som sadlar om och börjar tillverka metaamfetamin efter att han har fått besked att han är drabbad av obotlig lungcancer. Walters mål är att säkra sin familjs finanser innan han dör, och Walter slår ihop sig med en kumpan men det hela leder till en brottslig bana. - Foto: Ursula CoyoteAP/TT Bild
Förmodligen en av tevevärldens mest berömda och korrupta familjer. "The Sopranos" handlar om den New Jersey-baserade familjen Sopranos med Tony Soprano i spetsen. Att balansera livet som maffiaboss och samtidigt få ihop vardagens familjebestyr är förmodligen svårare än någon kan ana.
4 av 5
Förmodligen en av tevevärldens mest berömda och korrupta familjer. "The Sopranos" handlar om den New Jersey-baserade familjen Sopranos med Tony Soprano i spetsen. Att balansera livet som maffiaboss och samtidigt få ihop vardagens familjebestyr är förmodligen svårare än någon kan ana. - Foto: WILL HART/AP/TT Bild
I teveserien "Game of Thrones" får vi följa familjerna Lanister och Stark, och deras våldsamma kamp för att få kontroll över järntronen. På bilden: Lena Headey som Cersei Lannister.
5 av 5
I teveserien "Game of Thrones" får vi följa familjerna Lanister och Stark, och deras våldsamma kamp för att få kontroll över järntronen. På bilden: Lena Headey som Cersei Lannister. - Foto: HBO/PLANET PHOTOS / PLANET PHOTOS

Här är tv-världens sämsta familjer

Det är tur att allt vi ser på teve inte är sant.


Din syster är din mor, jag är gay och min mamma är knarklangare

Dödliga sjukdomar, hemliga kärleksbarn, otrohetsaffärer och en hel del galna lögner – här är Hollywoods största hemligheter. 

Trubbelmakare, amfetamintillverkare, maffiabossar och bara det faktum att Homer Simpson faktiskt är pappa – japp, den fiktiva filmvärlden kryllar av dysfunktionella familjer

Tidningen Radaronline.com har listat Amerikas sämsta och kanske roligaste familjer någonsin – klicka vidare i bildspelet ovan för att se om just din favoritfamilj är med. 

Tony Soprano äter middag med sin dotter Meadow och hennes pojkvän:


/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Prestigefyllt EU-pris till tysk film

2 timmar sedan

Tummad äventyrsbok återlämnad – efter 105 år

3 timmar sedan
Ett exemplar av sir Walter Scotts klassiska bok "Ivanhoe" har återlämnats till ett bibliotek i Colorado. Den lånades ut 1919 men ingen förseningsavgift, som klättrat upp till motsvarande cirka 150 000 kronor, kommer att krävas in.

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

idag 16:01
Udio är ett nytt AI-verktyg som kan skapa realistiska låtar. Här är allt du behöver veta om Udio och hur du använder det för att skapa din egen AI-musik.

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

idag 15:47
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

idag 15:41
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

idag 15:38
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.