Bieber i hetluften igen. Till vänster: Bieber visiteras i häktet. Till höger: Så här såg det ut när Bieber lättade på trycket under en skandalnatt i somras.
1 av 6
Bieber i hetluften igen. Till vänster: Bieber visiteras i häktet. Till höger: Så här såg det ut när Bieber lättade på trycket under en skandalnatt i somras. - Foto: Tmz.com, bilden är ett montage.
Justins advokater vädjar till polisen om att inte släppa mer videomaterial.
2 av 6
Justins advokater vädjar till polisen om att inte släppa mer videomaterial. - Foto: Photoshot. All rights reserved. / Photoshot
Upptaget på toa? Bieber har lösningen.
3 av 6
Upptaget på toa? Bieber har lösningen.
Källor berättar att det finns en video på Bieber från häktet där han visar "intima delar" och kissar i cellen.
4 av 6
Källor berättar att det finns en video på Bieber från häktet där han visar "intima delar" och kissar i cellen. - Foto: Planet Photos / Stella Pictures
För Justins skull får vi hoppas att den förblir hemlig.
5 av 6
För Justins skull får vi hoppas att den förblir hemlig. - Foto: Planet Photos / Stella Pictures
Även för hans nära och käras skull.
6 av 6
Även för hans nära och käras skull. - Foto: FameFlynet / FameFlynet

Ny video visar Bieber i häktet – visar könet och kissar

Under en festnatt i somras kände Justin Bieber att en vanlig toalett skulle vara för tråkig – så han valde att gå på toa i en mopphink inne på en restaurang. Nu finns det även en film där Bieber uträttar sina behov i sin häktescell.


Biebers natt i häktet

Här kan du se videon där Justin blir visiterad av en sträng polis. 

Förra veckan fick vi se en videofilm från häktet som visar Justin Bieber kvällen han åkte fast för fortkörning i Miami Beach. Justin blir visiterad av en vakt och får lämna både skor och tröja. Nu är Justins advokater upprörda och har ombett polisen att inte lämna ut mer videomaterial med stjärnan utan att visa det för dem först, berättar TMZ

Kissar i sin cell

Källor berättar nu att det finns videomaterial med Bieber som visar sitt könsorgan och urinerar i sin cell i häktet. Advokaterna gör nu allt för att videon inte ska läcka ut.

Men en kissande Bieber är ingenting vi inte sett förut. I somras läckte en video ut från en av Justins vilda festkvällar. På videon ser vi hur en överförfriskad Bieber bestämmer sig för att kissa i en skurhink inne på en restaurang samtidigt som hans vänner hejar på. Efter att Justin "lättat på trycket" passar han även på att greppa en flaska rengöringsmedel som han använder för att spraya ned ett foto på tidigare presidenten Bill Clinton

– Knulla Bill Clinton! skrattar Bieber och sprejar ner bilden.

Stjärnan drar sedan vidare med sina vänner. 

Spana in videon från restaurangen i klippet nedan. 


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Allman Brothers-grundare död

3 timmar sedan

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

idag 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

idag 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

idag 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

idag 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

idag 14:56
Det är många där ute som har så kallade "spion-konton" på Instagram för att kunna följa folk utan deras vetskap. Men var det nu som Bianca Ingrosso råkade avslöja sitt?