Sångaren Adam Levine och Victorias Secrets-modellen Behati Prinsloo har dejtat varandra sedan förra sommaren och har nu förlovat sig.
1 av 6
Sångaren Adam Levine och Victorias Secrets-modellen Behati Prinsloo har dejtat varandra sedan förra sommaren och har nu förlovat sig. - Foto: FameFlynet / FAMEFLYNET PICTURES
Skådespelarna Amanda Seyfried och Justin Long har dejtat sedan förra sommaren, och det här blir den första alla hjärtans dagen för stjärnorna.
2 av 6
Skådespelarna Amanda Seyfried och Justin Long har dejtat sedan förra sommaren, och det här blir den första alla hjärtans dagen för stjärnorna. - Foto: FameFlynet / Timur/FAMEFLYNET PICTURES
Leonardo DiCaprio är ytterst svag för långa, smala och blonda supermodeller. Hans senaste flickvän heter Toni Garrn, och de har kilat stadigt sedan förra sommaren.
3 av 6
Leonardo DiCaprio är ytterst svag för långa, smala och blonda supermodeller. Hans senaste flickvän heter Toni Garrn, och de har kilat stadigt sedan förra sommaren. - Foto: FameFlynet Spain
Det här är kanske årets absolut hetaste kärlekspar. Efter Johnny Depps skilsmässa från Vanessa Paradis så började Depp dejta sin tidigare motspelare Amber Heard, och tidigare i veckan visade paret sin kärlek öppet på röda mattan.
4 av 6
Det här är kanske årets absolut hetaste kärlekspar. Efter Johnny Depps skilsmässa från Vanessa Paradis så började Depp dejta sin tidigare motspelare Amber Heard, och tidigare i veckan visade paret sin kärlek öppet på röda mattan. - Foto: Stella Pictures / Jeffrey Mayer
Zoe Saldana och Marco Perego hade varit vänner länge, men började inte dejta förrän i maj och nu har det här fina paret dessutom gift sig!
5 av 6
Zoe Saldana och Marco Perego hade varit vänner länge, men började inte dejta förrän i maj och nu har det här fina paret dessutom gift sig! - Foto: Stella Pictures / Candidwire, PacificCoastNews.com
Stjärnskådespelarna Charlize Theron och Sean Penn bekräftade sitt förhållande i januari, och är redan Hollywoods främsta kärlekspar.
6 av 6
Stjärnskådespelarna Charlize Theron och Sean Penn bekräftade sitt förhållande i januari, och är redan Hollywoods främsta kärlekspar. - Foto: FameFlynet / TrickyD/FAMEFLYNET PICTURES

Här är Hollywoods hetaste kärlekspar

Blommor och bin, turturduvor och superstjärnor – här är Hollywoods hetaste kändispar.


Att Angelina Jolie och Brad Pitt håller fortet vet vi sedan gammalt. Precis som att vi har koll på att Rihannas vänskap med Drake håller på att utvecklas till något mer, och att Miley Cyrus fortfarande leker rommen av sig. 

Men har du koll på Hollywood allra senaste och hetaste kärlekspar? 

Lagom till alla hjärtans dag så har tidningen Huffington Post listat de Hollywood-par som kommer att fira sin första alla hjärtans dag ihop – någonsin. 

Spana in de skållheta paren i bildspelet ovan – klicka på pilarna.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

"Jakt" – på liv och död

1 timme sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

1 timme sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

1 timme sedan
Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swift överraskar med dubbelalbum

1 timme sedan
Taylor Swifts nya album är i själva verket ett dubbelalbum. "Jag hade skrivit så mycket 'plågad poesi' de senaste två åren att jag ville dela allt med er" skriver Swift på Instagram.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

3 timmar sedan
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.