Bieber kavlade upp ärmarna och visade domaren sina många tatueringar. Bieber har anlitat en av Amerikas mest framstående advokater.
1 av 3
Bieber kavlade upp ärmarna och visade domaren sina många tatueringar. Bieber har anlitat en av Amerikas mest framstående advokater. - Foto: Walter Michot/AP/TT Bild
Så här såg det ut när Bieber och modellen Chantel Jeffries satte sig i den gula Lambon och lämnade nattklubben i Miami. Kort efter att bilden togs greps stjärnan.
2 av 3
Så här såg det ut när Bieber och modellen Chantel Jeffries satte sig i den gula Lambon och lämnade nattklubben i Miami. Kort efter att bilden togs greps stjärnan. - Foto: Stella Pictures / Manuel Munoz, PacificCoastNews
Justin Bieber – en fara vid ratten.
3 av 3
Justin Bieber – en fara vid ratten. - Foto: FameFlynet / FAMEFLYNET PICTURES

Bieber upp i rätten – kan få 2 år i fängelse

Justin Biebers vilda kväll i slutet av januari kan nu komma att stå honom dyrt.


Detta har hänt

Det var den 23 januari tidigare i år som Justin Bieber arresterades efter ha kört full och drogpåverkad. 

Läs mer här.  

Justin Bieber, 19, ligger risigt till. Nu avslöjar Tmz.com att åklagaren inte kommer att nöja sig med en förhandling med erkännande. Istället kommer det hela gå till rättegång. 

Åklagaren har erbjudit Bieber en förhandling där Bieber erkänner att han har varit vårdslös i trafiken, och som grädde på moset måste Bieber drogtestas i upp till 9 månader. Något som Bieber vägrar att göra. 
När förhandlingen är ute ur bilden återstår bara en rättegång, och åklagaren är mer än redo.

Låt oss hoppas att även Justin Biebers advokat Roy Black också är på krigsstigen. Bieber kan åtalas för rattfylla, motstånd vid gripandet och även för att ha kört utan ett giltigt kortkort. Om han döms på alla tre punkter så väntar fängelse i upp till två och ett halvt år, skriver Tmz.com.  

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!