Världens snällaste?
1 av 5
Världens snällaste? - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
Channing fick reda på att 18 åriga cancerpatienten Alisa Finley önskade att få en kyss av honom.
2 av 5
Channing fick reda på att 18 åriga cancerpatienten Alisa Finley önskade att få en kyss av honom. - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
Han och frugan Jenna Dewan-Tatum valde därför att spela in ett videoklipp till Alisa.
3 av 5
Han och frugan Jenna Dewan-Tatum valde därför att spela in ett videoklipp till Alisa. - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
Channing hyllas nu i medier för sin goda gärning.
4 av 5
Channing hyllas nu i medier för sin goda gärning. - Foto: Stella Pictures
Alisa Finley blev inte helt otippat superglad och lade snabbt upp klippet på sin Facebooksida.
5 av 5
Alisa Finley blev inte helt otippat superglad och lade snabbt upp klippet på sin Facebooksida.

Är Channing Tatum världens snällaste kille?

Channing Tatum är inte bara snygg och talangfull, han har även ett hjärta av guld.


"Jag vill ligga med Clooney"

Man kan säga att Channing Tatum har lite utav en mancrush. 

Läs mer om det här.  

Hollywoodhunken Channing Tatum har genom sin skådespelarkarriär hunnit sätta många hjärtan i brand. Vi har sett honom i filmer som bland andra "Step Up", "Magic Mike" och "Dear John". 

Han har blivit utsedd till världens sexigaste man, blivit hyllad för sina roller och alla som sett honom dansa vet att han minst sagt är en grym dansare. Men det stannar inte där, nu har skådespelaren även bevisat att han har ett stort hjärta. 

Skickade video till cancerpatient 

18-åriga Alisa Finley blev diagnosticerad med hjärncancer och skrev i samband med det en checklista med saker hon vill göra. Listan innehåller 48 stycken punkter och högst upp på listan finns önskemålet "en kyss från Channing Tatum". 

Tatum fick reda på Alisas önskning och valde därför att under Oscarsgalan spela in en film tillsammans med sin fru Jenna Dewan-Tatum där de sjunger en bit från Paharell Williams låt "Happy". Dagen efter valde Channing även att spela in ett klipp där han ger Alisa en slängkyss

Om Alisa blev glad? Minst sagt. 

Se videoklippen här. 


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Robinson-Charlottas kritik mot TV4:s klippning: ”Framställts som en mobbare”

2 timmar sedan

"Den sista resan" mest sedda dokumentären

idag 12:00
"Den sista resan" har setts av 315 440 biobesökare sedan premiären och är därmed Sveriges mest sedda dokumentär på bio någonsin. Filmen, som är gjord av Filip Hammar och Fredrik Wikingsson, slår nu Stefan Jarls "Ett anständigt liv" från 1979 som innehade det tidigare rekordet.

Allt om SampeV2: Lön, längd och om han har flickvän

idag 11:37
Sampev2 är en av Sveriges största youtubers. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Sampev2.

Swifts album slog Spotify-rekord

idag 10:36
Nya rekord från Taylor Swift hör inte till ovanligheterna – men nu har hon slagit ännu ett. Världsstjärnans nya album "The tortured poets department" skriver Spotify-historia som det första albumet som passerat 200 miljoner lyssningar på en enda dag på strömningstjänsten. I och med detta blir hon även den mest strömmade artisten någonsin på en enda dag, skriver Variety.

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

idag 10:08
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

idag 09:10
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.