På röda mattan på årets Grammygala bar Beyoncé diamantringar designade av Lorraine E. Schwartz. Det totala priset för alla ringarna? 64 miljoner kronor.
1 av 16
På röda mattan på årets Grammygala bar Beyoncé diamantringar designade av Lorraine E. Schwartz. Det totala priset för alla ringarna? 64 miljoner kronor.
Beyoncé flashar sina ringar.
2 av 16
Beyoncé flashar sina ringar.
Beyoncés förlovningsring är designad av Lorraine E. Schwartz och är en av de dyraste ringarna i världen. För diamantringen betalade Jay-Z hela 32 miljoner kronor.
3 av 16
Beyoncés förlovningsring är designad av Lorraine E. Schwartz och är en av de dyraste ringarna i världen. För diamantringen betalade Jay-Z hela 32 miljoner kronor. - Foto: Stella Pictures / Dubreuil Corinne
Beyonce lägger 100 000 kronor per år bara för sina ögonfransar som är gjorda av minkpäls.
4 av 16
Beyonce lägger 100 000 kronor per år bara för sina ögonfransar som är gjorda av minkpäls. - Foto: CAMERA NEWS / CF
Beyoncé älskar att färdas i lyxiga bilar. Hennes favorit är en Mercedes Benz med eget badrum. Dessutom är bilen klädd i italienskt läder och utrustad med ett eget soundsystem. Prislappen för vrålåket? 6 miljoner kronor. På bilden ser vi Beyoncé med "semesternbilen", en Rolls Royce.
5 av 16
Beyoncé älskar att färdas i lyxiga bilar. Hennes favorit är en Mercedes Benz med eget badrum. Dessutom är bilen klädd i italienskt läder och utrustad med ett eget soundsystem. Prislappen för vrålåket? 6 miljoner kronor. På bilden ser vi Beyoncé med "semesternbilen", en Rolls Royce. - Foto: CAMERA NEWS
Guld, platina, diamanter. Ju större desto bättre! Jay-Z har ringer för hundratusentals kronor från Cartier. Men det dyraste smycket är en guldkedja i massivt guld för 1 miljon kronor. Kedjan väger nästan fem kilo och är en av de tyngsta guldkedjorna i världen.
6 av 16
Guld, platina, diamanter. Ju större desto bättre! Jay-Z har ringer för hundratusentals kronor från Cartier. Men det dyraste smycket är en guldkedja i massivt guld för 1 miljon kronor. Kedjan väger nästan fem kilo och är en av de tyngsta guldkedjorna i världen. - Foto: Jim Ross
De smaragdörhängen Beyoncé bar när hon sjöng för president Barack Obama kostade 116 miljoner kronor. Aj!
7 av 16
De smaragdörhängen Beyoncé bar när hon sjöng för president Barack Obama kostade 116 miljoner kronor. Aj! - Foto: Evan Vucci
När paret åker på semester är det knappast charter som står på agendan. Bey och Jigga kan enkelt dra sig undan till sin egna ö på Bahamas. För den betalade de 25 miljoner kronor.
8 av 16
När paret åker på semester är det knappast charter som står på agendan. Bey och Jigga kan enkelt dra sig undan till sin egna ö på Bahamas. För den betalade de 25 miljoner kronor. - Foto: CF
Jay-Z älskar att glänsa på röda mattan i snygga kostymer. Oftast bär han kläder från Tom Ford, och varje kostym kostar upp mot 50 000 kronor.
9 av 16
Jay-Z älskar att glänsa på röda mattan i snygga kostymer. Oftast bär han kläder från Tom Ford, och varje kostym kostar upp mot 50 000 kronor. - Foto: Stella Pictures / Andre Michel
10 av 16
- Foto: CAMERA NEWS / CF
Jay är även galen i sneakers, och hans favoriter är ett par Nike-sneakers för 20 000 kronor. Så är skon också tillverkad av 9 olika exotiska djurskinn.
11 av 16
Jay är även galen i sneakers, och hans favoriter är ett par Nike-sneakers för 20 000 kronor. Så är skon också tillverkad av 9 olika exotiska djurskinn. - Foto: Stella Pictures / Lionel Hahn
Blue Ivy har en mini Bugatti. Men Jay-Z:s bilsamling är gigantisk och svindyr – han har en bil för varje veckodag. Varje bil kostar miljontals kronor. Värstingen är en present från frugan – en Bugatti Veyron Grand Sport som kostade 13 miljoner kronor.
12 av 16
Blue Ivy har en mini Bugatti. Men Jay-Z:s bilsamling är gigantisk och svindyr – han har en bil för varje veckodag. Varje bil kostar miljontals kronor. Värstingen är en present från frugan – en Bugatti Veyron Grand Sport som kostade 13 miljoner kronor. - Foto: Markus Schreiber
Jay-Z är galen i klockor. Han har flera galet lyxiga urverk från märken som Hublot, Rolex och Audemars Piguet. Jay-Z:s vardagsur kostar vanligtvis ungefär en miljon kronor – per klocka!
13 av 16
Jay-Z är galen i klockor. Han har flera galet lyxiga urverk från märken som Hublot, Rolex och Audemars Piguet. Jay-Z:s vardagsur kostar vanligtvis ungefär en miljon kronor – per klocka! - Foto: Stella Pictures / Lionel Hahn
Här en klocka från Hublot.
14 av 16
Här en klocka från Hublot. - Foto: Georgios Kefalas
15 av 16
Födelsedagar, julafton och alla hjärtans dag. Det här paret älskar att överösa varandra med fina gåvor. Beyoncé gav Jay-Z en safirring för 3 miljoner kronor och en privatjet för hisnande 258 miljoner kronor.
16 av 16
Födelsedagar, julafton och alla hjärtans dag. Det här paret älskar att överösa varandra med fina gåvor. Beyoncé gav Jay-Z en safirring för 3 miljoner kronor och en privatjet för hisnande 258 miljoner kronor.

Så mycket pengar bränner Beyoncé och Jay-Z på sitt lyxliv

Beyoncé och Jay-Z lär du knappast stöta på när du söndagshandlar på Lidl. Paret bränner miljontals kronor på sitt fabulösa lyxliv.


Beyoncé, 32, och Jay-Z, 44, toppade tidningen Forbes lista över de rikaste kändisparen förra året. Tillsammans är de goda för över 600 miljoner kronor – alltså mer än en halv miljard kronor. 

Och parets fabulösa livsstil kommer inte gratis. Nu har tevekanalen VH1 gjort en dokumentär där vi får reda på var parets pengar går.

Parets dotter Blue Ivy har en mini-Bugatti, Jay-Z unnar sig lyxsneakers i nio olika sorters skinn från exotiska djur och Beyoncé intar röda mattan med diamanter för miljontals kronor.

Kolla in parets dyra vanor i bildspelet ovan – klicka på pilarna.

Se hela dokumentären här:

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

1 timme sedan

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.