Rita Oras signum är de platinumblonda lockarna och de röda läpparna. Favoritstiftet kommer från MAC och färgen är Ruby Woo (det är även Rihanna och Miley Cyrus favvostift!). Dessutom boostar hon färgen med läppennan Cherry, också den från MAC.
1 av 7
Rita Oras signum är de platinumblonda lockarna och de röda läpparna. Favoritstiftet kommer från MAC och färgen är Ruby Woo (det är även Rihanna och Miley Cyrus favvostift!). Dessutom boostar hon färgen med läppennan Cherry, också den från MAC. - Foto: Jonathan Short
För att dölja ojämnheter och pigga upp mörka ringer under ögonen använder Rita concealern Correcteur Perfection Long Lasting Concealer från Chanel.
2 av 7
För att dölja ojämnheter och pigga upp mörka ringer under ögonen använder Rita concealern Correcteur Perfection Long Lasting Concealer från Chanel. - Foto: FameFlynet / Mandatory Byline: Juan Rico/FAME
Huden för en jämn ton och snygg finish med foundationen Luminous Moisturizing Foundation från Bobbi Brown.
3 av 7
Huden för en jämn ton och snygg finish med foundationen Luminous Moisturizing Foundation från Bobbi Brown. - Foto: Stella Pictures / DAVID SILPA
För att ge huden en solkysst look och härligt glow så fuskar Rita till det lite med en bronzern Shimmer Brick i färgen Bronze från Bobbi Brown. – Den gör att det precis ser ut som att jag varit i solen, när jag egentligen bara varit på turné och inte sett solen på evigheter, säger Rita till sajten Byrdie.com.
4 av 7
För att ge huden en solkysst look och härligt glow så fuskar Rita till det lite med en bronzern Shimmer Brick i färgen Bronze från Bobbi Brown. – Den gör att det precis ser ut som att jag varit i solen, när jag egentligen bara varit på turné och inte sett solen på evigheter, säger Rita till sajten Byrdie.com. - Foto: Evan Agostini
När Rita vill matcha sina röda läppar med något snyggt så väljer hon oftast eyeliner. Favoriten är Penultimate Eye Liner från MAC.
5 av 7
När Rita vill matcha sina röda läppar med något snyggt så väljer hon oftast eyeliner. Favoriten är Penultimate Eye Liner från MAC. - Foto: 2013 Invision / Joel Ryan
Att lukta gott är A och O, och Rita Oras favoritdoft är Chance från Chanel.
6 av 7
Att lukta gott är A och O, och Rita Oras favoritdoft är Chance från Chanel. - Foto: Brian Ach
Rita Ora är väldigt nöjd över sina ögonbryn, och gillar att forma till dem ytterliga med hjälp av ögonbrynspennan Brow Stylist Custom Brow Shaping Pencil från Sephora i färgen Black Brown.
7 av 7
Rita Ora är väldigt nöjd över sina ögonbryn, och gillar att forma till dem ytterliga med hjälp av ögonbrynspennan Brow Stylist Custom Brow Shaping Pencil från Sephora i färgen Black Brown. - Foto: FameFlynet / KM/FAMEFLYNET PICTURES

De perfekta röda läpparna och bästa bronzern – här är Rita Oras skönhetsfavoriter

Varje vecka tar Nyheter24 en djupdykning i stjärnornas necessärer. Den här veckan har turen kommit till Rita Ora.


Den blonda sångfågeln Rita Ora är bara 23 år gammal men har redan tagit världen med storm. Hon fick skivkontrakt på Jay-Z:s bolag Roc Nation och det stora genombrottet kom år 2012 med singeln "Hot right now".

Men det är inte bara Ritas unika röst som får oss att beundra henne. Den albanska skönhetens coola stil, snygga tatueringar, härliga kompisar (Rihanna och Cara Delevingne för att nämna några) och vågade makeup-looker på röda mattan är minst sagt svåra att inte bli avundsjuk på. 

Kolla in Rita Oras sminkfavoriter i bildspelet ovan – klicka på pilarna. 

Rita Ora "I will never let you down"

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

1 timme sedan
Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

2 timmar sedan
En ny föreställning hyllar Rikard Wolffs kulturgärning. "La vie en Wolff" får premiär på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm 8 maj, i regi av Olof Hanson. Den tar avstamp i Wolffs egen prosa och hans musikaliska verk.

Marcus & Martinus spelar på Liseberg

3 timmar sedan
Popduon Marcus & Martinus gör i sommar en spelning på Liseberg, den 30 maj. Det blir deras första uppträdande där sedan 2016.