Romans eller montage?
1 av 3
Romans eller montage?
Han på bilden heter Moises Arias och är en 20-årig skådespelare.
2 av 3
Han på bilden heter Moises Arias och är en 20-årig skådespelare.
Will Smith och frugan Jada Pinkett Smith har tidigare pratat om att de kör med fri uppfostran där hemma. Är detta ett bakslag på det?
3 av 3
Will Smith och frugan Jada Pinkett Smith har tidigare pratat om att de kör med fri uppfostran där hemma. Är detta ett bakslag på det?

Will Smiths 13-åriga dotter i säng med halvnaken 20-åring

Willow Smiths fans började ifrågasätta stjärnans uppfostran efter att ha sett henne på bild i sängen tillsammans med en 20-årig skådespelare.


Drogades och tvingades till oralsex

Det är inte alltid lätt att vara barnstjärna. Här berättar Disneystjärnan om de fruktansvärda övergreppen i sin nya självbiografi.

Det är tidigare känt att Will Smith tillsammans med sinfru Jada Pinkett Smith har valt att köra på ett hem utanregler. Tillsammans har de barnen Willow, 13, och Jaden,15.

"Vi har inte satt regler. Vi kommer fram till beslut. Barn ärsmå människor och vi finns i deras liv för att guida dem. Attförsöka styra någon är alltid en illusion och det är inteannorlunda med barn", sa Jada Pinkett Smith till Style enligt Hollywoodlife.

Nu har det läckt en bild som fått fans och medier att reagera påJadas syn på den så kallade fria uppfostran.

I säng med 20-åring

Nyligen publicerades en bild på Willow, 13, tillsammans med den20-åriga skådespelaren Moises Arias. Några påstår attbilden bara är ett harmlöst montage medan andra menar på attWillow har en romans med Moises.

Hur det egentligen ligger till återstår att se.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Anneli om de hemliga planerna efter Hotell romantik: "Stort"

SVT:s blixtändring: Därför nobbades GVFÖ-Torsten

Torsten Malmgård trodde inte att han skulle medverka i "Gift vid första ögonkastet" 2024. Men SVT ändrade sig – fem dagar innan bröllopet, rapporterar Expressen.

Fler avhopp från artister inför Eurovision

1 timme sedan
Dotter och Titiyo sällar sig nu till de artister som hoppat av evenemang i Malmö inför Eurovision Song Contest i maj.

Han är P2:s nya klassiska artist

2 timmar sedan
Den 29-årige barytonen David Risberg har utsetts till Sveriges Radio P2:s nya klassiska artist. Utnämningen sträcker sig över konsertsäsongen 2024/2025 och innebär bland annat att han medverkar i flera konserter under året.

De leder Grammisgalan

2 timmar sedan
Ett av Sveriges vassaste humorpar leder årets Grammisgala. För Marie Agerhäll och Jesper Rönndahl är samarbetet hemtamt, men sammanhanget helt nytt.

Därför försvinner "Hotell Romantik" från rutan – SVT om programmets framtid

igår 21:47
Under söndagen sändes sista avsnittet av "Hotell Romantik", säsong två. Här är SVT:s besked om programmets framtid.