Misshandlad
1 av 2
Den här bilden visade Christy Mack på sin Twitter. Hon vårdas just nu på sjukhus. - Foto: Christy Mack Twitter
Christy Mack myser
2 av 2
Christy Mack och Jon Koppenhaver var tidigare ett par, men han dumpade henne i maj tidigare i år, skriver Gawker.

MMA-stjärnan på rymmen efter att ha knivhuggit ex-flickvän

MMA-stjärnan Jon Koppenhaver, 32, är nu på rymmen efter att han utsatte sin ex-flickvän för en brutal misshandel.


MMA-stjärnan War Machine, eller Jon Koppenhaver som han egentligen heter, befinner sig i skrivande stund på rymmen. Detta efter att ha utsatt sin ex-flickvän, porrstjärnan Christy Mack, för en brutal och blodig misshandel

Mack vårdas ännu på sjukhus för sina fruktansvärda skador, och under gårdagen berättade hon om Koppenhavers galna attack mot henne. På Twitter beskrev hon vad som kom att bli en kamp mellan liv och död. 

Gick till attack 

Det var i fredags morse som Koppenhaver oanmäld åkte hem till sin ex-flickvän Mack, som han dumpade i maj tidigare i år. När Koppenhaver kom dit så såg han att Mack var i sällskap av en annan person – och då gick han till attack mot Macks vän. När han var färdig med vännen och tvingat iväg denne från hemmet så bytte han fokus: nu skulle även Mack misshandlas. 

"Jag har 18 brutna ben och utslagna tänder"

– Han tvingade mig att klä av mig och duscha framför honom. Sedan drog han ut mig och slog mig i ansiktet. Jag minns inte hur många gånger jag blev slagen. Jag har 18 brutna ben kring mina ögon och min näsa är bruten på två ställen. Flera av mina tänder är utslagna och flera är skadade. Jag kan inte tugga. Jag kan inte heller se med mitt vänstra öga. Jag kan knappt prata utan sluddrar eftersom jag är så svullen och saknar flera tänder. Jag har brutit ett revben och min lever är punkterad efter en spark mot sidan. Mitt ben är så illa skadat att jag inte kan gå själv, skriver Mack själv på Twitter. 

Knivhuggen i örat och huvudet 

Hon fick även motta flera knivhugg från en kniv som Koppenhaver hittade i köket. 

– Han tryckte in kniven i mig på flera olika ställen. Han tryckte kniven i min hand, mitt öra och i mitt huvud. Han rakade även av en del av mitt hår med den slöa kniven. Jag trodde att jag skulle dö. Han har misshandlat mig förut men aldrig så här illa, skriver hon. 

Planerade våldtäkt 

Enligt Mack tog Koppenhaver även hennes mobiltelefon och ställde in alla hennes planer för helgen – allt så att ingen av hennes vänner skulle oroa sig över henne. 

– Han sa att han skulle våldta mig, men blev besviken på sig själv när han inte kunde få erektion. Sedan lämnade han mig blödande på golvet och gick ut till köket. Jag hörde hur han rotade genom mina lådor, och antog att han skulle hitta en ny, vassare kniv för att döda mig. Jag sprang ut genom bakdörren och sprang runt, naken, och knackade på flera dörrar. Till slut öppnade en granne och jag kördes till sjukhuset, skriver hon vidare, via Gawker.com.

Försvarar sig på Twitter

Koppenhaver är nu efterlyst av Las Vegas polis, men han verkar inte ha några planer på att ange sig själv. På Twitter skriver Koppenhaver att det hela är "ett missförstånd". 

– Polisen kommer aldrig att vara rättvisa mot mig. De kommer aldrig tro mig. Jag funderar fortfarande på vad jag ska göra, men i slutet av dagen är det bara hjärtekrossande, skrev han bland annat.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Håller du med?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

3 timmar sedan

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.