Lolita Richi bor nu i Turkmenistan.
1 av 4
Lolita Richi bor nu i Turkmenistan. - Foto: https://www.facebook.com/LolitaRichi
Lolitas mamma var skådespelerska så Lolita lånar peruker av sin mamma.
2 av 4
Lolitas mamma var skådespelerska så Lolita lånar peruker av sin mamma. - Foto: https://www.facebook.com/LolitaRichi
Mamman tar även de flesta bilderna på Lolita.
3 av 4
Mamman tar även de flesta bilderna på Lolita. - Foto: https://www.facebook.com/LolitaRichi
När Lolita har slutat skolan vill hon bli psykolog.
4 av 4
När Lolita har slutat skolan vill hon bli psykolog. - Foto: https://www.facebook.com/LolitaRichi

16-åriga Lolita är en mänsklig Barbie-docka

Den 16-åriga Lolita Richi är den yngsta mänskliga Barbie-dockan.


Här är tjejerna som förvandlas till dockor

Från Barbiekopior till levs levande mangaflickor – här är docktjejerna som tar både internet och världen med storm. 

Läs mer och se bilderna här.   

Den 16-åriga Lolita Richi från Ukraina är den senaste i raden av de "mänskliga Barbiedockorna". Richi, som är 162 centimeter lång, har en midja på 20 centimeter och en byststorlek på 70 H – men själv hävdar hon att hennes mått är helt naturliga och att hon varken har genomgått några operationer, och inte heller använder hon Photoshop för att redigera sina bilder, skriver Daily Mail.

Nobbar dieter

Till skillnad från den mänskliga Barbiedockan Valeria Lukyano, som förespråkar en sjuk diet på bara "luft, vatten och livskraft " (!) så hävdar Richi att hon inte följer någon särskild diet.

– Jag hade bra drag från början så jag har bara förbättrat dem. Mina stora bröst är naturliga men ibland har jag push-up för att förstora dom. Jag har en fantastisk figur så jag behöver inte gå på någon diet. Jag äter vad som finns i kylen, vare sig det är korv eller frukt, säger Lolita till Daily Mail.

Mamman stödjer Lolita 

Trots sin ringa ålder så får Richi stöd av sin mamma, Anya Richi, 33. Det är även Richis mamma som tar de flesta av bilderna på Lolita, som nu har blivit ett internetfenomen med tusentals följare online.

– Jag får både snälla och elaka kommentarer online. Jag har blockat några som har skrivit elaka saker om mitt utseende, förklarar hon vidare. 

"Jag vill se perfekt ut"

– Jag började klä mig så här för att jag vill se perfekt ut. Jag tycker att alla kvinnor ska ta hand om sig själva och se oklanderliga ut. Jag ville bli min egen inspiration. Om en tjej inte har vackra ögon så borde hon bära linser för att fixa till det. Och om man har en krokig näsa borde hon göra något åt det – oavsett om det är kirurgi eller inte, säger Lolita till Daily Mail.  

Lolita säger själv att hon på grund av sin längd inte kan bli modell. Istället vill hon bli psykolog efter att hon slutat skolan. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

1 timme sedan
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

1 timme sedan
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

2 timmar sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

2 timmar sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.