Justin Biebers lugg som går att kamma bakåt är en populär frisyr.
1 av 4
Justin Biebers lugg som går att kamma bakåt är en populär frisyr. - Foto: Stella Pictures / Lionel Hahn
Även Harry Styles långa testar får många att bli gröna av avund.
2 av 4
Även Harry Styles långa testar får många att bli gröna av avund. - Foto: Planet Photos / PLANET PHOTOS
Många män vill kunna kamma bakåt en lång lugg.
3 av 4
Många män vill kunna kamma bakåt en lång lugg. - Foto: Justin Goff/Goff Photos LLP / KGC-03
Fotbollsstjärnan David Beckham har även han en populär frisyr.
4 av 4
Fotbollsstjärnan David Beckham har även han en populär frisyr. - Foto: Stella Pictures / Mandatory Byline: Juan Rico/FAME

Ny trend hos frisören: Löshår för att se ut som Justin Bieber

Fler och fler män gör nu allt för att uppnå samma look som Justin Bieber.


Från flint till lejonman

Tidigare hade de här Hollywoodstjärnorna höga vikar, tunna strån och kala fläckar. Nu kan de stoltsera med rena rama lejonmanarna på röda mattan.

Se bilderna här.  

Hösten är här, och många vill uppdatera sin look. De flesta kanske stannar vid att köpa lite nya kläder och ett par skor. 

Men den senaste trenden visar att fler och fler män går ännu längre för att vässa till sitt utseende. Enligt Daily Mail har frisörsalonger i England märkt en ökning på hela 200 % bland män som gör hårförlängningar – allt för att likna sina idoler Harry Styles, David Beckham och Justin Bieber. 

Drömmen för många män med höga vikar och tunna hårtestar som väljer att göra en hårförlänging är att få till en relativt tjock lugg som kan slickas bakåt – precis som Harry Styles och David Beckham har. 

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".