Ariana Grande verkar inte särskilt förtjust i sina fans.
1 av 4
Ariana Grande verkar inte särskilt förtjust i sina fans. - Foto: ©2014 PLANET PHOTOS, all rights reserved. / PLANET PHOTOS
Hon har tidigare hotat med att ta livet av sig om någon skulle filma eller fotografera henne från "fel sida" eller använda "fel ljus".
2 av 4
Hon har tidigare hotat med att ta livet av sig om någon skulle filma eller fotografera henne från "fel sida" eller använda "fel ljus". - Foto: Stella Pictures / ER/FAMEFLYNET PICTURES
Ariana Grande har snabbt hunnit bli en mardröm att jobba med.
3 av 4
Ariana Grande har snabbt hunnit bli en mardröm att jobba med. - Foto: Stella Pictures / GG/FAMEFLYNET PICTURES
Ariana Grande.
4 av 4
Ariana Grande. - Foto: BalawaPics

Ariana Grande: Jag hoppas att alla mina fans bara dör

Ariana Grande verkar ha lite problem med sin attityd.


Popstjärnan Ariana Grande, 21, är känd för att vara en diva av rang. Tidigare har Nyheter24 skrivit om hur stjärnan bland annat hotade med att ta livet av sig om filmteamet filmade henne från "fel" sida. 

– Hon var en mardröm att jobba med. Hon krävde att bara filmas från sin vänstra sida. Hon sa till de ljusansvariga att om de använde rött ljus så skulle hon ta livet av sig, sa en källa till Star Magazine då.  

Och inte verkar det ha blivit bättre med Grandes konstiga beteende. 

När Grande gästade en radioshow i New York så väntade horder av fans utanför radiostationen. 

– Hon skrev autografer och log på bilderna och var jättegullig – tills hon kom till hissen. Så fort hissdörrarna stängdes så sa hon "Jag hoppas att alla jävlar dör" om sina fans, berättar en person med insyn i produktionen för New York Daily News.  

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

1 timme sedan
Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

1 timme sedan
Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

2 timmar sedan
Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

2 timmar sedan
En ny föreställning hyllar Rikard Wolffs kulturgärning. "La vie en Wolff" får premiär på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm 8 maj, i regi av Olof Hanson. Den tar avstamp i Wolffs egen prosa och hans musikaliska verk.