Åh nej! – Adam Sandler går in i samarbete med Netflix

Denna värdelösa skådespelare förtjänar inte ens en ingress.


Skådespelaren Adam Sandler har nyligen gått in i ett samarbete med streamingtjänsten"Netflix" som innebär att han kommer att producera fyra stycken nya filmer tillsammans med företaget, skriver Huffington Post.  

Åsikterna om samarbetet är dock någonting utav en vattendelare. 

Netflixchefen Ted Sarandos är överförtjust medan Nyheter24-redaktionen – vill hoppa från första bästa klippvägg. Här är fem olika anledningar till varför Adam Sandler inte bör göra fyra nya filmer tillsammans med Netflix. 

1. Han kan aldrig ha sin vanliga röst en hel film. 

I varenda film gör han till sin röst på olika sätt. Varenda–jävla–film. 

Det är kort och gott mycket tröttsamt. 


Bildkälla.

2. Han tycks inte läsa sina manus

Då Sandler enbart är med i riktigt dåliga filmer (läs SKITFILMER) så får man ju känslan av att han kanske helt enkelt struntar i att läsa sina manus innan han tackar ja till en roll. Han känner helt enkelt att "äh, det blir säkert bra". 

Det blir det inte. 

Bildkälla. 

3. Han är inte rolig på riktigt

Ser man en film med exempelvis Jack Black eller Will Smith så känner man av att de har en humoristisk grundkärna och är "roliga, sköna killar" även utanför vita duken. De freestylar ibland och är duktiga på att improvisera. 

Annat är det med Sandler som känns som en massproducerad produkt som endast kan vara rolig med ett manus – och till och med då är han inte rolig. 

INTE ROLIG!


Bildkälla. 

4. Du ogillade honom redan som barn

Jag minns när jag som 12-åring såg filmen "Little Nicky" på ett barnkalas. Efter filmen var jag arg som ett litet bi. Arg över att Adam Sandler hade stulit cirka två timmar av mitt liv. Efter en lång stunds intensivt tårtätande, fiskedamm och kuragömma insåg jag att ingenting kunde få det att kännas bättre. 

Se trailern till Little Nicky här.


5. Hans uppsyn

Jag vet inte om det är för att han enbart medverkat i kalkonrullar eller det faktum att han alltid spelar pajas– men hans uppsyn är helt enkelt väldigt störande. 


Bildkälla.   

Har du dålig koll på Adam Sandlers vedervärdiga filmer? Se några trailers här

The Wedding Singer


Mr Deeds


Little Nicky


50 first dates


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...