Stephen Collins spelade pastor i serien "7th heaven".
1 av 3
Stephen Collins spelade pastor i serien "7th heaven". - Foto: Stella Pictures / Danny Feld
Stephen Collins erkände allt för sin ex-hustru.
2 av 3
Stephen Collins erkände allt för sin ex-hustru. - Foto: Stella Pictures / Juan Rico/Fame Pictures
Collins med sin motspelerska i 7th heaven.
3 av 3
Collins med sin motspelerska i 7th heaven. - Foto: Stella Pictures / Danny Feld

Tevestjärnan: Jag förgrep mig på barn

Den 67-årige "7th heaven"-stjärnan erkänner övergrepp på barn.


Hör hans erkännade här

Här kan du höra Stephen Collins erkännande.

Stephen Collins, 67, som spelade pastor och pappa i teveserien "7th heaven" har erkänt för sin före detta hustru att han har förgripit sig på barn – och hans bekännelse finns inspelad på band. 

Erkände för hustrun

Det var år 2012 som Collins, som i skrivande stund befinner sig mitt uppe i en komplicerad skilsmässa från skådespelerskan Faye Grant, erkände sina handlingar för Grant. 

Han sa då att han hade förgripit sig och blottat sig för flera underåriga flickor. Paret gick då i parterapi, och Collins beskrev detaljerat om övergreppen. Vad Collins inte visste då var att Grant spelade in samtalen. Enligt kalifornisk lag är det inte olagligt att i hemlighet spela in samtal om det räknas som bevis mot att en person har begått grova brott, skriver Tmz.com. 

Förgrep sig på ex-fruns släkting

På inspelningen erkänner Collins att han förgripit sig på en 11-årig flicka i New York. Flickan var en släkting till hans första fru. 

Populär i familjeserier 

New Yorks polis har bandet i sin ägo och i onsdags förhörde de Grant, och det hela är nu under utredning. 

Collins har förutom att ha spelat i "7th heaven" även haft roller i familjeshowen "The Fosters" som handlade om ungdomar som lever i en fosterfamilj. Han har även en roll i serien "Revolution", även där medverkar flera underåriga skådespelare, skriver Tmz.com. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här visar Tuva Novotny upp döttrarna

1 timme sedan

Nicci Hernestig triggervarnar sin senaste kroppsbild

2 timmar sedan
Nicci Hernerstig, 24, publicerade nyligen en bild som hon valde att lägga en triggerwarning på. "9 veckor...", skrev hon till bilden.

Detaljen i nya bilden på Mark Levengood och Jonas Gardell: "Är det inte...?"

2 timmar sedan
Det har gått mer än ett år sedan Mark Levengood och Jonas Gardell meddelade att de skulle gå skilda vägar. Men skilsmässan till trots så är ett av Sveriges mest kända ex-par än idag goda vänner.

"Trädgårdstider"-profilens Instagram plötsligt borta

2 timmar sedan
Hundratusentals svenskar bänkar sig framför "Trädgårdstider" varje vecka och SVT-programmet engagerar många i sociala medier. Men nu har en av "Trädgårdstider"-profilerna, som hade 96 000 följare, plötsligt försvunnit från Instagram.

Allt om Dante Zia: Partner, längd och familj

2 timmar sedan
Dante Zia är en svensk kock och programledare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Zia.

Zara Larssons konsert hotas av väderkaos

2 timmar sedan
Zara Larssons konsert i Dubai på torsdagskvällen hotas av väderkaos. Staden har de senaste dagarna drabbats av regnoväder och massiva översvämningar, flygplatsen och skolorna är stängda och befolkningen uppmanas att hålla sig inomhus.