Nicki Minaj och Safaree Samuels har varit ett par i 14 år.
1 av 4
Nicki Minaj och Safaree Samuels har varit ett par i 14 år. - Foto: Stella Pictures / JIM RUYMEN
Nu är förhållandet över. Safaree tröttnade på att alltid hamna i skymundan och blev avundsjuk på Nickis framgångar.
2 av 4
Nu är förhållandet över. Safaree tröttnade på att alltid hamna i skymundan och blev avundsjuk på Nickis framgångar. - Foto: Stella Pictures / 310pix.com
På bröstet hade han tidigare ett porträtt tatuerat av Nicki, och även hennes namn. Han har nu tatuerat över kärlekstatueringarna.
3 av 4
På bröstet hade han tidigare ett porträtt tatuerat av Nicki, och även hennes namn. Han har nu tatuerat över kärlekstatueringarna. - Foto: Stella Pictures / RA, PacificCoastNews
Safaree har tatuerat över två av hans tre Nicki-tatueringar.
4 av 4
Safaree har tatuerat över två av hans tre Nicki-tatueringar. - Foto: Stella Pictures / RA, PacificCoastNews

Därför har Nicki Minaj dumpat sin pojkvän

Efter 14 år tillsammans gör Nicki Minaj slut med sin pojkvän.


Minaj går i pension – för att bli mamma

Men först ska hon tjäna tre miljarder kronor. 

Läs mer här.  

Superstjärnan Nicki Minaj, 31, har dumpat sin pojkvän Safaree Samuels efter att de varit ett par i 14 år. Enligt en källa till Tmz.com hade Nicki och Safaree en överenskommelse om att han skulle hålla sig i skymundan som bakgrundssångare, hype man och personlig assistent åt Nicki. 

Nicki i sin tur skulle dra in pengar åt paret. 

Avundsjuk på Nickis framgång

Men efter att ha stått i skuggan av Nicki så länge så tröttnade Safaree, och blev istället okontrollerbart avundsjuk på Nickis framgångar. 

Det som fick den berömda bägaren att rinna över var när Safaree inte dök upp på en av Nickis konserter, och Nicki fick leta efter en ny hype man. Nicki konfronterade senare Safaree, som i sin tur blev "helt galen". 

Tatuerat över hennes namn

Ryktena om parets uppbrott började cirkulera redan i maj, när Nicki twittrade att hon var "singel och redo att mingla".  

Och tidigare veckan fångades Safaree på bild i bar överkropp – och visade omvärlden att hans tidigare tatueringar som hedrade Nicki nu var övertäckta med andra tatueringar, skriver Tmz.com.   

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Anders Lundins okända sjukdom: "Jobbigt, skämmande, läskigt"

Det jobbade Bolaget-killarna med innan succén

1 timme sedan
Gruppen Bolaget Records har på kort tid nått extrem framgång. De toppar listor och slår rekord efter rekord i musikbranschen. Men vad arbetade de med innan genomslaget?

Kritikerna om Rushdies bok: Rörande och rolig

1 timme sedan
"Skrämmande men hjärtevärmande, en historia om hat besegrad av kärlek" skriver The Guardians kritiker om Salman Rushdies bok "Kniv". Rushdie får beröm för att han till och med orkar skämta: Före knivattacken var han ordentligt överviktig; när han blir utsläppt från sjukhus och rehabilitering är han 25 kilo lättare, även om "det inte är en diet att rekommendera".

Därför valde Hanna att snabbt lämna Robinson – egentligen

2 timmar sedan
Det var under förra veckan som Hanna Danemyr valde att lämna Robinson 2024. Men det fanns en anledning bakom som tittarna inte fick se.

Gängvåld präglar Sveriges nomineringar

2 timmar sedan
Två böcker som båda präglas av gängvåldet representerar Sverige i konkurrensen om Nordiska rådets barn- och ungdomslitteraturpris. Därmed skiljer sig Sverige från de andra ländernas nomineringar.

Abba – nu en del av USA:s kulturarv

3 timmar sedan
Svenska Abba har blivit en del av det amerikanska kulturarvet. Albumet "The arrival" från 1976 har valts in i USA:s National Recording Registry.