1 av 5
Kim och Kanye.
2 av 5
Kim och Kanye.
Tillsammans har de dottern North.
3 av 5
Tillsammans har de dottern North.
Kim berättar på Instagram att Only One är hennes absoluta favoritlåt.
4 av 5
Kim berättar på Instagram att Only One är hennes absoluta favoritlåt.
Kanye West och Paul McCartney har tillsammans skrivit låten som är dedikerad till Kanyes dotter North.
5 av 5
Kanye West och Paul McCartney har tillsammans skrivit låten som är dedikerad till Kanyes dotter North.

Paul McCartney hjälper Kanye Wests döda mor att sjunga till North

Kanye West har tillsammans med McCartney skrivit en låt han påstår att hans döda mamma sjunger via honom till sin dotter North.


Ja, den här såg man inte komma direkt. 

Superstjärnorna Kanye West och Paul McCartney har slagit sina musikaliska huvuden samman och tillsammans spelat in en låt. Artisterna började sitt gemensamma projekt under 2014 och kommer att ge ut mer musik under året. 

Den nysläppta singeln som heter “Only One” är dedikerad till Kanyes dotter North och han sjunger den ur sin avlidna mors perspektiv.

– Min mamma sjöng till mig och via mig till min dotter, berättar Kanye för medierna. 

Kims favoritlåt

Någon som redan uttryck sin kärlek till låten är frugan Kim Kardashian. På sin Instagram skriver Kim att hon ofta får frågan vilken Kanye West-låt som är hennes favorit, och nu står alltså svaret klart. 

– Alla frågar mig alltid vilken min favoritlåt av Kanye är, och det är "Only One". Kanye kände sin mor sjunga via honom till vår dotter. Låter får mig att börja gråta varje gång jag hör den, skriver Kim. 

Namnet Kanye, som valdes av hans mor, betyder “Only One” därav låttiteln.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

Många avhopp från Eurovision i Malmö

Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

2 timmar sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".

"Jakt" – på liv och död

2 timmar sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

3 timmar sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.