Kristen och Alicia tar en promenad i Kalifornien.
1 av 3
Kristen och Alicia tar en promenad i Kalifornien. - Foto: FAMEFLYNET PICTURES
Alicia var tidigare Kristens assistent.
2 av 3
Alicia var tidigare Kristens assistent. - Foto: FameFlynet,USA
Nu ryktas de vara ett kärlekspar, och var nyligen på en romantisk semester på Hawaii.
3 av 3
Nu ryktas de vara ett kärlekspar, och var nyligen på en romantisk semester på Hawaii. - Foto: Stella Pictures / Terma/O. Duran/4CRNS/FAMEFLYNET

Hon är Kristen Stewarts nya kärlek

Kristen Stewart inleder det nya året med en het romans.


Skådespelerskan Kristen Stewart, 24, har hittat en ny kärlek. Det är ingen mindre än Kristens tidigare assistent Alicia Cargile som verkar få Kristens hjärta att slå lite extra hårt. 

Kärlekstatueringar

Kristen och Alicia bor tillsammans och har nu skaffat matchande tatueringar.

– De är oskiljaktiga och kopierar varandra i allt, säger en av Stewarts vänner till Radaronline.com.

Förra veckan åkte turturduvorna på en romantisk semester till Hawaii där de firade in det nya året. På paparazzibilder syns paret mysa och gosa med varandra på straden. 

"Kristen är lycklig"

– Kristen är lycklig och hon är bara sig själv. Hon bryr sig inte om vad folk tycker längre, säger en källa vidare till Radaronline.com.

Kristen Stewart var tidigare ihop med Robert Pattinson, 28. Deras relation tog slut år 2012 när det uppdagades att Kristen hade varit otrogen med regissören Rupert Sanders, 43.

Nyheter24 säger grattis till kärleken!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Så friade Nisse Hallberg till Emelie Uggla: "Kommer inte ihåg någonting"

Anders Lundins okända sjukdom: "Jobbigt, skämmande, läskigt"

Den folkkära tv-profilen Anders Lundin fångade svenska folkets hjärtan redan på 1980-talet. Nu berättar han om tiden med okända sjukdomen. Tiden kantades av behandling som var både jobbig och skrämmande.

Det jobbade Bolaget-killarna med innan succén

2 timmar sedan
Gruppen Bolaget Records har på kort tid nått extrem framgång. De toppar listor och slår rekord efter rekord i musikbranschen. Men vad arbetade de med innan genomslaget?

Kritikerna om Rushdies bok: Rörande och rolig

2 timmar sedan
"Skrämmande men hjärtevärmande, en historia om hat besegrad av kärlek" skriver The Guardians kritiker om Salman Rushdies bok "Kniv". Rushdie får beröm för att han till och med orkar skämta: Före knivattacken var han ordentligt överviktig; när han blir utsläppt från sjukhus och rehabilitering är han 25 kilo lättare, även om "det inte är en diet att rekommendera".

Därför valde Hanna att snabbt lämna Robinson – egentligen

3 timmar sedan
Det var under förra veckan som Hanna Danemyr valde att lämna Robinson 2024. Men det fanns en anledning bakom som tittarna inte fick se.

Gängvåld präglar Sveriges nomineringar

3 timmar sedan
Två böcker som båda präglas av gängvåldet representerar Sverige i konkurrensen om Nordiska rådets barn- och ungdomslitteraturpris. Därmed skiljer sig Sverige från de andra ländernas nomineringar.