Kim berättar bland annat att hon inte förstår sig på filters.
Kim berättar bland annat att hon inte förstår sig på filters.

Kim Kardashian avslöjar – bästa tipsen för att få miljoner följare på Instagram

Instagramdrottningen delar med sig av sina bästa tips.


Kim Kardashian har 28.4 miljoner följare på Instagram. Detta gör henne till den offentliga person med flest följare i hela världen. Realitystjärnan är bland annat känd för att ta oerhört många selfies varje dag, vilket vi många gånger fått bevittna i Keeping Up With The Kardashians.

Men nu vill Kim lära ut sina knep som gjort henne till den Instagramstjärna hon i dag är. Hon berättade nyligen för THR att det är fem punkter man bör ha koll på.

1. Var inte för beräknelig

– Om jag känner mig bekväm med mig själv och min outfit, hår eller make up – då delar jag med mig av det. Eller om jag kanske just kommit tillbaka från en plåtning. Sen älskar jag "trowbacks"

2. Styr ditt eget Instagramkonto

– Jag tar inte hjälp av någon. Ingen styr mina sociala medier. Jag går lite efter vad jag känner för att lägga upp. Sen sysslar jag inte med filters. Jag förstår mig inte riktigt på det så jag låter bli.

3. Håll en god kontakt med din familj

– Som storasyster vill jag såklart veta vad mina syskon har för sig. Då kan jag ju direkt kolla upp det på Instagram. Bruce (Jenner) har ett hemligt konto så han kan kika efter vad jag och mina systrar har för sig.

4. Lägg upp bilder, inte citat

– Jag följer inte andra kändisar bara för att vi känner varandra. Jag följer det som inspirerar mig. Jag gillar verkligen inte när folk lägger upp bilder på citat. Jag följer många Instagramkonto vars användare jag inte känner men som kanske har inspirerande modebilder, som exempelvis "The Curvy Fashionista".

5. Promota dig själv – inte produkter

– Jag försöker tänka på att inte promota produkter. Eller det händer i alla fall väldigt sällan att jag gör det. Som när jag efter min graviditet la upp bilder på mig själv där jag har på min midjetränaren eller om jag använder en viss typ av maskara. Vissa lägger upp det varje dag men det skippar jag.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!