Enligt källor till Tmz.com så var Bieber riktigt envis. Här ser vi Bieber under söndagen tillsammans med Hailey Baldwin.
1 av 7
Enligt källor till Tmz.com så var Bieber riktigt envis. Här ser vi Bieber under söndagen tillsammans med Hailey Baldwin. - Foto: Stella Pictures / PacificCoastNews
Bieber ska ha förklarat för vakterna att han hade blivit personligt inbjuden av Drake.
2 av 7
Bieber ska ha förklarat för vakterna att han hade blivit personligt inbjuden av Drake. - Foto: Stella Pictures / PacificCoastNews
Bieber sa även att han peppat hela helgen på att se Drake uppträda. Just den här bilden är från fredagen på Coachella, här festar Bieber med Kylie Jenner.
3 av 7
Bieber sa även att han peppat hela helgen på att se Drake uppträda. Just den här bilden är från fredagen på Coachella, här festar Bieber med Kylie Jenner. - Foto: Stella Pictures / David Tonnessen / JS PacificCoas
Så här såg det ut när Drake uppträdde på Coachella.
4 av 7
Så här såg det ut när Drake uppträdde på Coachella. - Foto: Scott Roth
Konserten som Bieber missade.
5 av 7
Konserten som Bieber missade. - Foto: Scott Roth
Drake uppträder på Coachella.
6 av 7
Drake uppträder på Coachella. - Foto: Scott Roth
Justin Bieber fick lämna hela festivalområdet.
7 av 7
Justin Bieber fick lämna hela festivalområdet. - Foto: Stella Pictures / David Tonnessen / JS PacificCoas

Bieber försökte komma in på VIP-område, det gick inte så bra

Justin Bieber är precis som vem som helst.


Precis som alla andra superstjärnor så ville även Justin Bieber, 21, festa loss på Coachellafestivalen. Det var under söndagen som Bieber försökte komma in via artistingången där Drake uppträdde. Men vakterna sa att det var fullt och att han fick vända.

Tjafsade

Bieber och hans team visade upp sina festivalarmband, som gällde på området. Men det spelade ingen roll – fem ut, en in, typ.

Ögonvittnen berättar för Tmz.com att Bieber sedan började tjafsa med vakterna, och Bieber sa att det inte fanns en chans i världen att han kunde stå bland alla vanlisar i en stor folksamling – eftersom fansen skulle attackera honom.

Bieber är inte alltid lugn som en filbunke. Så här såg det ut när han lackade ur på en paparazzifotograf. Bildkälla.

Vakter tog strypgrepp

Som en skänk från ovan kom då en kvinna som jobbade för festivalen. Hon erbjöd sig att ta in Bieber på VIP-området. Men hon hann knappt leda Bieber en meter innan vakterna gick till attack mot Bieber bakifrån och tog ett stryptag på honom.

Bieber ombads sedan lämna hela festivalområdet. Enligt källor till Tmz.com så överväger Biebers säkerhetsteam att stämma vakterna.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du blivit utslängd av vakter någon gång?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Då kommer Farmen-Levin att vara med i Bonde söker fru

Lasse Kronér leder allsång i sommar

Lasse Kronér bjuder in ett gäng folkkära artister till ett nytt allsångskoncept i sommar. Under sex måndagskvällar med start i början av juli leder han "Lasse på slottet" på Tjolöholms slott utanför Kungsbacka.

Kronlund lämnar "Idol"-juryn

Alexander Kronlund lämnar juryn i TV4:s "Idol".

Hemlige kompositören är Sveriges mest lyssnade

Bakom 650 påhittade artistnamn har en enda svensk kompositör släppt tusentals instrumentala låtar – som har spelats 15 miljarder gånger.

SVT gör serie om Noréns skandalpjäs

3 timmar sedan
David Dencik spelar Lars Norén när SVT nu gör tv-serie om den världsberömde dramatikerns teaterpjäs "7:3" och konsekvenserna av uppsättningen.

Carina Burman får Bonnier-stipendium

3 timmar sedan
Stiftelsen Eva Bonniers 70-årsfonds stipendium 2024 går till Carina Burman för boken "Drottningar och pretendenter. Om guldålderns deckarförfattarinnor".