Det började med brynen – nu kan han inte röra sitt ansikte

Nu berättar den fillersberoende britten sin historia i ny video.


Under gårdagen skrev Nyheter24 om den fillersberoende britten Jordan James Parks, 23, som lagt närmare en miljon kronor på kirurgiska ingrepp för att se ut som sin idol Kim Kardashian.

James gästade nyligen TV-showen "Botched", där vi får följa patienter vars plastikoperationer har gått snett. I avsnittet får tittarna bland annat höra lite om hur hans resa med fillers och injektioner började. Jordan berättar bland annat att storskotet var när han tatuerade sina ögonbryn.

– Jag var 19 år när jag tatuerade ögonbrynen. Sen när jag fyllt 21 så fixade jag lite fillers i läpparna. Men med kravet att det skulle se naturligt ut. Sedan blev det större och större.

"De sa att jag hade k*ksugarläppar"

Jordan berättar att han en dag var ute och shoppade med en vän då det plötsligt gick förbi ett par killar som gav Jordan sitt livs bästa komplimang.

– Vi gick förbi ett par killar som vände sig till varandra och skrek "det där är ju k*ksugarläppar" – och jag älskade det. För all uppmärksamhet är bra uppmärksamhet. Oavsett vad du tänker så tänker du på mig, säger han.

"Läpparna läcker"

Nu har Jordans läppar börjat läcka vilket gör honom rädd för att få små igen.

– Tänk om jag vaknar upp och har små läppar igen, det skulle inte vara jag. Jag skulle vara så normal och tråkig. Jag hoppas att läkarna kan hjälpa mig.

Se hela videon här:


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

1 timme sedan
En ny föreställning hyllar Rikard Wolffs kulturgärning. "La vie en Wolff" får premiär på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm 8 maj, i regi av Olof Hanson. Den tar avstamp i Wolffs egen prosa och hans musikaliska verk.

Marcus & Martinus spelar på Liseberg

2 timmar sedan
Popduon Marcus & Martinus gör i sommar en spelning på Liseberg, den 30 maj. Det blir deras första uppträdande där sedan 2016.

Dogge stoppas från ny spelning

2 timmar sedan
Ännu en festival ställer in Dogge Doggelitos medverkan, efter att han berättat om en sexupplevelse på Youtubekanalen Reallokal. Nu är det den familjevänliga Klossfestivalen på Fyrishov som avbokar artisten, skriver UNT.

Här är Beyoncés väg till countryn

idag 05:58
På fredag släpps "Cowboy Carter" – Beyoncés första renodlade countryskiva. Här är hennes väg till musikgenren vars utövare först ville stöta bort henne.