Här är den farliga vaginatrenden som läkare varnar för

Nu är det inne med ett fylligare kön – men trenden kan vara farlig.


En ny skönhetstrend börjar sprida sig bland både män och kvinnor. Att injicera filler i blygdläppar eller i snoppen och att bleka anuset är mer efterfrågat än någonsin, berättar hudläkaren Dr Neetu Nirdosh för Daily Mail. En fylligare och mer spänstig så kallad "fat cat" är helt enkelt det hetaste just nu.

– Många kvinnor vill ha en "ung vagina". De gillar inte att vaginan hänger eller ser slapp ut. De ser fillers som räddningen. Samtidigt som fillers kan få ansikte och händer att se tio år yngre ut så är det är en stor risk när de injiceras i könet, säger Nirdosh till Daily Mail.

Farliga biverkningar

Paralyserade nerver, blödningar, svullnad och förlorad känsel under sex är några av biverkningarna.

Att operera sitt kön med hjlälp av kirurgi är inte ovanligt och kan ibland behövas på grund av medicinska skäl. Men efterfrågan på fillers i nedre regionerna är ny.

"Fler kvinnor dejtar yngre män"

– Många tror att den här trenden kommer från kändisar, men min erfarenhet är att det handlar om att fler och fler kvinnor dejtar yngre män, säger Nirdosh till Daily Mail.

Men det är inte bara kvinnor som är sugna på en renovering där nere. Även många män vill skjuta in filler i snoppen för att öka omkretsen, och även det är ett riskfyllt ingrepp som kan resultera i konstiga klumpar.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är du nöjd med ditt kön?
Tack för din röst!