Christopher Kellie gick in på Mc Donalds för att söka jobb.
1 av 8
Christopher Kellie gick in på Mc Donalds för att söka jobb. - Foto: https://instagram.com/p/whSChVwTi0/?taken-by=christopherkellie
Det han inte visste var att grundaren för en modellagentur satt där inne och åt middag med sin familj.
2 av 8
Det han inte visste var att grundaren för en modellagentur satt där inne och åt middag med sin familj. - Foto: https://instagram.com/p/whSChVwTi0/?taken-by=christopherkellie
Det slutade med att han blev signad.
3 av 8
Det slutade med att han blev signad.
I dag är han en av Skottlands mest eftertraktade modeller.
4 av 8
I dag är han en av Skottlands mest eftertraktade modeller. - Foto: https://instagram.com/p/whSChVwTi0/?taken-by=christopherkellie
Och har nyligen blivit signad av Boss Model Management.
5 av 8
Och har nyligen blivit signad av Boss Model Management.
Snacka om flyt?
6 av 8
Snacka om flyt?
*
7 av 8
*
Killen med flyt.
8 av 8
Killen med flyt. - Foto: https://instagram.com/p/whSChVwTi0/?taken-by=christopherkellie

Gick in och sökte jobb på McDonalds – gick ut med modellkontrakt

Besöket på snabbmatskedjan resulterade i att Christopher blev supermodell.


Christopher Kellie, 21, var bara 16 när han klev in på MC Donalds i Glasgow för att söka jobb. Christopher studerade till personlig tränare men kände att han ville ha ett deltidsjobb för att få ekonomin att gå ihop.

Det han inte visste var att grundaren till modellagenturen Colours Agency befann sig på restaurangen där hon åt middag med sin familj.


"Hon kastade sig på bilen"

I en intervju med Daily Record berättar modellen att han, efter att ha lämnat sitt CV, gick ut och satt sig i bilen tillsammans med sin mamma. Men så hände någonting oväntat.

– Jag hade just kommit tillbaka till bilen när det plötsligt dyker upp en galen kvinna som slänger sig upp mot bilrutan och ber oss att vänta. Jag vevar ned rutan och hon frågar då om jag vill bli modell, säger han och fortsätter:

– Jag trodde att hon skämtade tills hon gav mig sitt kort. Men jag tog det inte så seriöst, jag var ju vara en typisk tonåring.

Men modell blev han.


Skottlands största modell

Grundare, Alison Bruce, hjälpte Christoffer att snabbt komma upp till modelleliten. Han är i dag en av Skottlands mest eftertraktade modeller och har nyss blivit signad av Boss Model Management i Manchester.

– Ödet tog mig till Mc Donalds och efter den dagen har jag bara sett framåt. Och tur var det väl att jag blev modell, för Mc Donalds hörde aldrig av sig.

Snacka om flyt.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!