Kourtney Kardashian fick slutligen nog av Scott Disick. Det var när det kom ut bilder på Scott när han gosade med sitt ex Chloe Bartoli som Kourtney såg rött. Kourtney dumpade Scott den 6 juli. Eftersom det tidigare paret har tre barn tillsammans så har Kourtney övervägt att återförenas med Scott, skriver Us Weekly.
1 av 10
Kourtney Kardashian fick slutligen nog av Scott Disick. Det var när det kom ut bilder på Scott när han gosade med sitt ex Chloe Bartoli som Kourtney såg rött. Kourtney dumpade Scott den 6 juli. Eftersom det tidigare paret har tre barn tillsammans så har Kourtney övervägt att återförenas med Scott, skriver Us Weekly. - Foto: Stella Pictures / FAMEFLYNET PICTURES
Efter 11 år tillsammans, varav fem år som gifta, så bestämde sig Megan Fox och Brian Austin Green för att skilja sig. Den 19 augusti stod det klart att paret går skilda vägar, och anledningen sägs vara att Brian var avundsjuk på Megans karriär. Tillsammans har de två söner.
2 av 10
Efter 11 år tillsammans, varav fem år som gifta, så bestämde sig Megan Fox och Brian Austin Green för att skilja sig. Den 19 augusti stod det klart att paret går skilda vägar, och anledningen sägs vara att Brian var avundsjuk på Megans karriär. Tillsammans har de två söner. - Foto: Stella Pictures / Parisa/FAMEFLYNET PICTURES
Den tidigare One Direction-stjärnan Zayn Malik bröt förlovningen med sångerskan Perrie Edwards i slutet av juli. Rykten om att Zayn ska ha varit otrogen mot Perrie cirkulerade tidigare. Det värsta av allt var däremot att Zayn dumpade Perrie via ett sms.
3 av 10
Den tidigare One Direction-stjärnan Zayn Malik bröt förlovningen med sångerskan Perrie Edwards i slutet av juli. Rykten om att Zayn ska ha varit otrogen mot Perrie cirkulerade tidigare. Det värsta av allt var däremot att Zayn dumpade Perrie via ett sms. - Foto: PLANET PHOTOS
Efter att ha varit gifta i 13 år så gick Gwen Stefani och Gavin Rossdale ut med ett gemensamt uttalande den 3 augusti – de hade bestämt sig för skilsmässa. Tillsammans har paret tre söner.
4 av 10
Efter att ha varit gifta i 13 år så gick Gwen Stefani och Gavin Rossdale ut med ett gemensamt uttalande den 3 augusti – de hade bestämt sig för skilsmässa. Tillsammans har paret tre söner. - Foto: Stella Pictures / Juan Rico
Efter ett år tillsammans gick Rita Ora och Ricky Hilfiger skilda vägar den 21 juli. – De var bägge för upptagna, distansen blev för jobbig, och de bestämde sig istället för att vara singlar och fortfarande vara vänner, sa en källa till Us Weekly.
5 av 10
Efter ett år tillsammans gick Rita Ora och Ricky Hilfiger skilda vägar den 21 juli. – De var bägge för upptagna, distansen blev för jobbig, och de bestämde sig istället för att vara singlar och fortfarande vara vänner, sa en källa till Us Weekly. - Foto: Fame Flynet France
Den 15 juli stod det klart att förhållandet mellan Sienna Miller och Tom Sturridge var över. Då hade paret varit ihop i fyra år och fått dottern Marlowe tillsammans. Anledningen till separationen var deras stressiga scheman.
6 av 10
Den 15 juli stod det klart att förhållandet mellan Sienna Miller och Tom Sturridge var över. Då hade paret varit ihop i fyra år och fått dottern Marlowe tillsammans. Anledningen till separationen var deras stressiga scheman. - Foto: Stella Pictures / KM/FAMEFLYNET PICTURES
Efter att Chris Martin och Gwyneth Paltrow skilde sig förra året så började han dejta Jennifer Lawrence. Men den 1 juli stod det klart att Chris och Jennifer gjort slut efter att ha dejtat i ett år. Anledningen till att det inte funkade var deras bägge stressiga scheman.
7 av 10
Efter att Chris Martin och Gwyneth Paltrow skilde sig förra året så började han dejta Jennifer Lawrence. Men den 1 juli stod det klart att Chris och Jennifer gjort slut efter att ha dejtat i ett år. Anledningen till att det inte funkade var deras bägge stressiga scheman. - Foto: Stella Pictures / GG/FAMEFLYNET PICTURES
Ben Affleck och Jennifer Garner gick ut med ett gemensamt uttalande den 30 juni där de berättade att de bestämt sig för skilsmässa. Då hade paret varit gifta i 10 år, och de har även tre barn tillsammans. Kort efter det uppdagades det att Ben hade haft en affär med familjens barnflicka Christine Ouzounian.
8 av 10
Ben Affleck och Jennifer Garner gick ut med ett gemensamt uttalande den 30 juni där de berättade att de bestämt sig för skilsmässa. Då hade paret varit gifta i 10 år, och de har även tre barn tillsammans. Kort efter det uppdagades det att Ben hade haft en affär med familjens barnflicka Christine Ouzounian. - Foto: Stella Pictures
Förhållandet mellan Britney Spears och Charlie Ebersol tog slut den 22 juni. Paret hade då dejtat i åtta månader. Enligt källor till US Weekly så tog det slut eftersom Charlie var ihop med Britney av "fel anledningar".
9 av 10
Förhållandet mellan Britney Spears och Charlie Ebersol tog slut den 22 juni. Paret hade då dejtat i åtta månader. Enligt källor till US Weekly så tog det slut eftersom Charlie var ihop med Britney av "fel anledningar". - Foto: Stella Pictures / Mandatory Byline: Juan Rico/FAME
Den 17 juni stod det klart att Sean Penn, 55, och Charlize Theron, 40, gjort slut efter nästan två år tillsammans. Deras separation kom som en chock – framförallt eftersom de hade stått och myst på röda mattan i Cannes bara en månad innan det tog slut.
10 av 10
Den 17 juni stod det klart att Sean Penn, 55, och Charlize Theron, 40, gjort slut efter nästan två år tillsammans. Deras separation kom som en chock – framförallt eftersom de hade stått och myst på röda mattan i Cannes bara en månad innan det tog slut. - Foto: KGC Photo Agency LLP KGC Photo Agency LLP / KGC-11

Otrohet och elaka dumpningar – 10 kändispar som gjorde slut i sommar

På sommaren blomstrar kärleken. Men inte för alla.


Sommaren 2015 kommer förmodligen gå till historien som perioden då flest kändispar bestämde sig för att separera. Otrohet, stressiga scheman och fula flörtar fick många förhållanden och äktenskap att spricka.

Mest skriverier har det blivit om uppbrottet mellan Ben Affleck och Jennifer Garner. Men även Rita Ora, Megan Fox, Zayn Malik och Sean Penn har blivit singlar den här sommaren.

Läs om varför kärleken tog slut för 10 kändispar i sommar. Klicka på pilarna i bildspelet.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Jill Johnson släpper ny countrysingel

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

1 timme sedan
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvists ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan...Se bilderna här på Nyheter24.