Någon i Haninge gillar Justin Bieber väldigt mycket.
1 av 5
Någon i Haninge gillar Justin Bieber väldigt mycket. - Foto: Stella Pictures / © FameFlynet_Italy/SGP
Så mycket att hen har hängt upp en stor helfigursbild på Justin Bieber.
2 av 5
Så mycket att hen har hängt upp en stor helfigursbild på Justin Bieber. - Foto: Stella Pictures / DOMINIQUE JACOVIDES / BESTIMAGE
Justin Bieber lever och mår bra. Här ser vi honom tillsammans med nya flickvännen Hailey Baldwin.
3 av 5
Justin Bieber lever och mår bra. Här ser vi honom tillsammans med nya flickvännen Hailey Baldwin. - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
Justin och Hailey hånglar loss på nyårsafton.
4 av 5
Justin och Hailey hånglar loss på nyårsafton. - Foto: Stella Pictures / /imp
5 av 5
- Foto: Stella Pictures / Koi Sojer, PacificCoastNews

Trodde någon hade hängt sig – men det var Justin Bieber

Polisen gjorde en utryckning till en bostad i Stockholmsförorten Haninge efter att en person ringt in ett oroväckande larm.


I helgen åkte en person förbi en bostad i Stockholmsförorten Haninge och noterade något otäckt – nämligen en skepnad som såg ut att hänga från taket. Idag åkte samma person förbi bostaden än gång till – och bestämde sig för att ringa och larma polisen.

Det såg nämligen ut som en person hade hängt sig. Enligt polisens Facebook-sida beskrev även anmälaren att "personen ser dessutom väldigt blek ut".


Men när polisen väl anlände till platsen så visade det sig vara en helfigursbild i naturlig storlek av ingen mindre än Justin Bieber.

– Patrullen lämnade utan åtgärd men med ett leende på läpparna!, skriver Magnus, gruppchef och yttre befäl, på Polisen Haninges Facebook-sida.

Läs inlägget i sin helhet:

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!