Pamela Andersons son Dylan Jagger Lee har vuxit upp – och nu är han modell. Se fler bilder på Dylan här – klicka på pilarna.
1 av 3
Pamela Andersons son Dylan Jagger Lee har vuxit upp – och nu är han modell. Se fler bilder på Dylan här – klicka på pilarna. - Foto: AP Photo/File, Lennox McLendon, https://www.instagram.com/dylanjaggerlee/. Bilden är ett montage.
Han är son till Tommy Lee och Pamela Anderson.
2 av 3
Han är son till Tommy Lee och Pamela Anderson. - Foto: Stella Pictures / James Aylott
Här ser vi hans päron under det glada 90-talet.
3 av 3
Här ser vi hans päron under det glada 90-talet. - Foto: Stella Pictures / Nancy Kaszerman

Nu är Pamela Andersons hunkiga son modell – så här ser han ut idag

Okej världen – det är dags att lära känna Pamela Andersons hunkiga son Dylan Jagger Lee.


Dylan Jagger Lee, 18, är son till Pamela Anderson och Mötley Crüe-stjärnan Tommy Lee – så det är väl inte konstigt att han ser ut att ha dragit vinsten i genlotteriet.

Dylan älskar att surfa och spela gitarr, och nu slår han sig in i modellvärlden. Dylan har redan knipit en prestigekampanj för det anrika modehuset Saint Laurent.


Bilderna på Dylan är tagna på en solig strand i Malibu av Saint Laurents kreativa chef Hedi Slimane – och det är förmodligen inte helt omöjligt att Dylan snart kommer att gå en visning för märket, skriver Elle.


Se fler bilder på Dylan i bildspelet ovan – klicka på pilarna.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

GVFÖ-Kalle och partnern första samkönade paret att adoptera

Anne Hathaway: "Behövde hångla med tio killar"

Nu är hon en filmstjärna, men i början av sin karriär kände sig Anne Hathaway utsatt – bland annat fick hon genomgå ett "kemitest" och hångla med flera tänkbara motspelare. Jag tyckte att det var jätteäckligt, säger hon i en intervju.

Tommy Körbergs ord om sin fru Anne-Charlotte: "Klipp bort det här"

Tommy Körberg gästar Malou von Sivers intervjuprogram Malou möter på TV4. I programmet börjar Tommy berätta om sin fru Anne-Charlotte – men hejdar sig sedan...

Allt om Linda Hammar: Familj, livet i Köping och expartner

Linda Hammar är en svensk tv-profil och syster till Filip Hammar. Men hur mycket vet du egentligen om henne? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Hammar.

Influencern död – blev 29 år gammal

Influencern Eva Evans har dött. Hon blev endast 29 på gammal. "Igår fick min familj beskedet att min vackra syster har dött", skriver hennes syster på Instagram.

Bo Kaspers orkester på sommarturné

De är snart i mål med sin vårturné, men nu står det klart att Bo Kaspers orkester fortsätter att spela live även i sommar. Efter en liten paus återupptar Bo Sundström och gruppen konserterna med premiär i Kristiansand i Norge den 15 juni. Turnéavslutningen blir på Gröna Lund i Stockholm den 5 september.