Kylie försöker att sminka syster Kendall i en buss – misslyckas totalt

Kylie Jenner försöker att ge syster Kendall de berömda "Kylie-läpparna". Det går sådär.


Kylie Jenner har nyligen släppt sitt eget lipkit, och inte helt otippat sålde sminket slut direkt ute i butikerna.

Men utöver att folk över hela världen använder sig av Kylies smink, så är självfallet hennes syster Kendall Jenner den första att ställa upp på att prova Kylies läppglans och läppennor.

Sminkar systern längst bak i en buss

Att måla sina läppar jämna kan vara svårt rent allmänt, men att göra det längst bak i en buss som rör sig – det är verkligen ännu svårare.

På Snapchat delar systrarna nu med sig av det tappra försöket då Kylie försöker att sminka Kendall med sitt läppglans – och ja, det går sådär.

Se klippet ovan.

Systrarna Jenner har en hel del bus för sig på Snapchat. Sist smygfilmade Kylie sin systers urringning och la upp på sin My story. Det kan du läsa mer om här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

1 timme sedan

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

3 timmar sedan
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

idag 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

idag 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

idag 14:52
Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

idag 14:42
Miriam Bryant har seglat upp som en av de största popartisterna i Sverige. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnan? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Bryant.