Det är för briljant!
1 av 8
Det är för briljant! - Foto: www.NJ.com
Rapstjärnan Fetty Wap.
2 av 8
Rapstjärnan Fetty Wap. - Foto: PLANET PHOTOS
Det var i somras som Fetty Wap stoppades av polisen.
3 av 8
Det var i somras som Fetty Wap stoppades av polisen. - Foto: Stella Pictures / KM/FAMEFLYNET PICTURES
Fetty Waps advokat Navarro Gray förklarade däremot för domaren att Fetty Wap måste behålla sina mörkt tonade rutor eftersom han lider av ögonsjukdomen Glaukom.
4 av 8
Fetty Waps advokat Navarro Gray förklarade däremot för domaren att Fetty Wap måste behålla sina mörkt tonade rutor eftersom han lider av ögonsjukdomen Glaukom. - Foto: Stella Pictures / Mandatory Byline: Juan Rico/FAME
Fetty Wap <3
5 av 8
Fetty Wap <3 - Foto: PLANET PHOTOS
Fetty Wap.
6 av 8
Fetty Wap. - Foto: Stella Pictures / Mandatory Byline: Juan Rico/FAME
Fetty Wap visade upp sina pengar utanför domstolen.
7 av 8
Fetty Wap visade upp sina pengar utanför domstolen. - Foto: www.NJ.com
Cash finns!
8 av 8
Cash finns! - Foto: www.NJ.com

Stjärnan skulle betala 3 000 kronor i böter – då chockade han domaren med det här

Rapstjärnan Fetty Wap tog det säkra före det osäkra – kan man minst sagt säga.


Rapstjärnan Fetty Wap som är mest känd för sin superhit "Trap Queen" har ett rejält bankkonto. Det bevisade han när han i onsdags gled in i domstolen i New Jersey för att betala sina böter.

Det var i somras som Fetty Wap greps efter att ha kört med ett indraget körkort, för mörkt tonade rutor och utan registreringsskyltar. Själv kallar Fetty Wap sitt brott för att "ha kört bil samtidigt som man är svart och rik", skriver Rap-Up.
Fetty hade med sig osannolika 1,4 miljoner kronor i kontanter till domstolen – men domaren gav bara stjärnan böter på 3 000 kronor...
Fetty bläddrade bland sina tillgångar. Bildkälla: NJ.com.

Det här är inte första gången som Fetty flashar sina tillgångar – i fjol var han ute och shoppade med sin dotter, och plötsligt fick han feeling och kastade ut tusentals kronor i ett pengaregn.

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Goals?
Tack för din röst!
Senaste nytt

KG Hammar romandebuterar

1 timme sedan

Amanda Jansson om succén: "Svårt att ta in"

1 timme sedan
Två svenskar spelar huvudrollen i Finlands största inhemska biosuccé på 2020-talet. Nästan en halv miljon har sett "Stormskärs Maja", som nu kommer till Sverige. Det är svårt att ta in. Det är inte klokt, säger Amanda Jansson.

Mede duckar Israelfrågan: "Kan inte uttala mig"

3 timmar sedan
Artistavhoppen, demonstrationerna och protesterna är många. Men Petra Mede svarar inte på om Israel bör vara med i Eurovision Song Contest i Malmö eller inte. EBU tar beslutet, säger programledaren.

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

idag 02:30
Filmskaparen Martin Scorsese ska enligt uppgifter till Variety arbeta på en Frank Sinatra-biografi med sin mångårige samarbetspartner Leonardo DiCaprio i huvudrollen.

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?