1 av 3
- Foto: Simone Syversson/All Over Press
2 av 3
- Foto: Simone Syversson/All Over Press
3 av 3
- Foto: Simone Syversson/All Over Press

Idol-Minnah besviken på juryns beslut

I veckans fredagsfinal av Idol 2010 sjunger idolerna låtar som juryn har valt. Idolen Minnah Karlsson känner sig inte fullständigt nöjd med jurytrions beslut, och menar att hon inte får göra det hon borde.


Juryns val

I fredagsfinalen i Scandinavium får Idoljuryn välja idolernas låtar. Såhär ser veckans låtlista ut:

Olle Hedberg
Glänsa: Everybody's changing (Keane)
Utmaning: Born to run (Bruce Springsteen)

Minnah Karlsson
Glänsa: Total eclipse of the heart (Bonnie Tyler)
Utmaning: When love takes over (David Guetta)

Jay Smith
Glänsa: Enter sandman (Metallica)
Utmaning: In the ghetto (Elivs Presley)

Juryn i Idol 2010 har till veckans fredagsfinal i Scandinavium, Göteborg, fått tillbaka inflytandet. Deras uppdrag är att välja två låtar vardera till idolerna; en låt där deltagarna får chans att visa vad de kan, och en låt som de bör ha svårigheter med.

TIll semifinalisten Minnah Karlsson valde juryn Bonnie Tyler-hiten "Totalt eclipse of the heart" som glänsarlåt och David Guettas "When love takes over" som utmaning.

– Vid första anblick på låtlistan blev jag faktiskt rädd. Det är väldigt mycket toner i "When love takes over", och den är inte alls den stil som jag vanligtvis brukar sjunga. Dessutom blir jag andfådd när jag uppträder med den, vilket gör det mycket tuffare, säger Minnah till Nyheter24.

Men trots att utmaningslåten innehåller en rad svårigheter så är Minnah mer nöjd med detta val än juryns beslut gällande glänsarlåten "Total eclipse of the heart".

– Jag känner inte att jag får glänsa tillräckligt i juryns valda låt. På repet gick det mycket bättre med min utmanarlåt, så jag har en hel del att gå hem och jobba på tills sändningen.

Idolkollegan Jay Smith menar däremot att juryn inte har gjort några fel i sina val.

– Det känns som att det är rättvisa beslut och låtar vi alla ställs inför. Vi har tacklat låtarna jävligt bra, och dem passar oss bra allihop, säger han till Nyheter24.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!