True Love
Nu berättar Caroline och Angelo vad det var som egentligen hände. - Foto: discovery+

Carro och Angelo hade sex i True Love – då gjorde produktionen det här

Var Carro och Angelo intima under inspelningen av True Love? Det kan man gott säga. Och det hela gick inte obemärkt förbi.


Caroline Kronqvist, 26 och Angelo Jovic, 31, var två av deltagarna i årets säsong av True Love Sverige. Deras relation fick en knacklig början då Angelo bytte ut Carro mot Malin Lundahl.

Men Malin och Angelos fling blev kortvarig och Angelo valde istället att återvända till Carro, och snabbt insåg han att det var det rätta valet. 

Carro och Angelo klarade sig hela vägen till final. Bildkälla: discovery+

– Jag inser så klart att det kommer vara otroligt svårt för henne att lita på mig. Men jag får jobba mig fram till den tilliten, sa Angelo i programmet.

Och kärlekssagan fortsatte programmet igenom – till sista avsnittet där paret trots att de kallade varandra för pojk och flickvän – halkade på målsnöret till att vinna vinstpotten. 

Caroline och Angelo: "Produktionen skickade in..."

Hur gick det sen då? Jo, paret är idag tillsammans och upp över öronen förälskade. De bor tillsammans och har även startat upp en Youtubekanal där de bland annat hållit en Q/A där de svarar på följarnas frågor om livet efter programmet – men också kring saker som ägde rum inne i True Love-huset. 

Någonting som det inte pratats så mycket om är det intima i True Love. Produktionen har nämligen valt att inte visa någonting för tittarna när det kommer till deltagarnas hanky panky. 

Carro och Angelo har idag en gemensam Youtubekanal. Bildkälla: Youtube
"Låg ni i huset?" var en av frågorna. Bildkälla: Youtube

Under frågestunden var det därför inte helt otippat en följare till paret som ställde frågan: "Hade ni sex i huset?"

Och det kan man sannerligen säga att de hade. 

– Ja alltså, det blev ju mycket haha. Vi levde ju livet där inne. Det var ju inte så konstigt att man var sena ner till frukosten, skrattar Angelo. 

– Vi var ju de första som låg i huset, det firades med att det skickades in ett stort paket med kondomer. Vi förstod först inte vad det var i paketet utan tänkte att nu får någon åka hem eller något, skrattar Carro. 

– Ja men istället var det ett hav kondomer. Det är så sjukt att de klippte bort den scenen? Så fucking synd att det inte är med i programmet, berättar Angelo. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!