Nu ryter Hailey Bieber ifrån mot hatarna i en ny Tiktok-video.
Nu ryter Hailey Bieber ifrån mot hatarna i en ny Tiktok-video. - Foto: @haileybieber/Tiktok och Stella Pictures

Hailey Bieber till följarna efter kaoset på TikTok "Lämna mig ifred"

Hailey Bieber har sedan starten av sitt förhållande med maken Justin Bieber fått ta emot mängder av näthat. Nu ryter hon ifrån mot hatarna.
– Jag ber er, lämna mig ifred, säger Hailey i en ny Tiktok-video.


Hailey Bieber, 25, tidigare Baldwin, har flera spännande projekt på gång. Hennes eget hudvårdsmärke "Rhode" lanseras i juni senare i år, och hennes nystartade Youtube-kanal går som på räls. Utöver detta arbetar Hailey även som modell.

Sedan 2018 är hon dessutom gift med artisten Justin Bieber, 28. Justin var under en lång tid tillsammans med Selena Gomez, 29 - någonting som följarna verkar ha svårt att släppa. I Haileys sociala medier strömmar näthatet in, och hon blir konstant jämförd med makens ex. Någonting som hon nu verkar ha fått nog av.

Makarna Justin och Hailey Bieber. Bildkälla: Stella Pictures

Hailey Bieber bemöter nu näthatet 

I en ny Tiktok-video vänder sig Hailey Bieber direkt till hatarna. Under videon skriver hon "det här är till er som kommenterar varje gång jag postar".

– Lämna mig ifred, det räcker, säger hon i videon och fortsätter: 

– Jag sköter mig själv. Jag gör ingenting, jag säger ingenting. Lämna mig ifred, snälla.

"Lämna mig ifred, snälla" säger Hailey i Tiktok-videon. Bildkälla: @haileybieber/Tiktok

Hailey säger också att det nu har gått så pass lång tid att det är rimligt för de som kommenterar att lämna henne ifred.

– Det har gått så pass lång tid att det är rimligt för er att lämna mig ifred. Jag ber er, verkligen. Det är min enda önskan. Lämna mig ifred. Var patetiska någon annanstans, säger hon i Tiktok-videon.

Huruvida det hela handlar om kommentarerna som jämför henne med makens exflickvän Selena Gomez nämns inte i videon, men enligt källor verkar så vara fallet.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!