Panik innan Pernilla Wahlgrens föreställning "Pernilla har hybris".
Panik innan Pernilla Wahlgrens föreställning "Pernilla har hybris". - Foto: Foto: STELLA Pictures/Magnus Liljegren

Paniken innan Pernilla Wahlgrens föreställning: "Det är kaos"

Det var under det senaste avsnittet av "Wahlgren & Wistam" som den drastiska vändningen skedde i Pernilla Wahlgrens föreställning som stoppar poddinspelningen. "Det är inte alls bra".


Varje söndag får följarna följa med när artisten Pernilla Wahlgren, 54, tillsammans med vännen, kollegan och tv-personligheten Sofia Wistam, 55, diskuterar allt från relationer och kärlek till vardagsproblem i deras hyllade podd "Wahlgren & Wistam". 

De båda lever ett minst sagt ett fartfyllt och glamouröst liv med allt från exklusiva fester och galor till tv-inspelningar. Just nu är Pernilla Wahlgren bland annat aktuell med sin populära föreställning "Pernilla Wahlgren har hybris", något som följarna ofta får vara delaktiga i. Under det senaste avsnittet ska Pernilla strax upp på scen, men då sker det otänkbara som pausar poddinspelningen. 

Pernilla Wahlgren: "Det är kaos" 

30 minuter innan föreställningen går nämligen Pernilla Wahlgren iväg en kort stund för att soundchecka och när hon kommer tillbaka frågar Sofia hur det gick. 

– Det är kaos just nu, säger Pernilla Wahlgren. 

30 minuter innan Pernillas föreställning går en kabel sönder. Foto: STELLA Pictures/Magnus Liljegren.

Det visade sig att en kabel som styr allt ljud till ledskärmarna gått av. Vilket skulle stoppat hela föreställningen. 

– Föreställningen ska egentligen börja här om 30 minuter, klockan fyra men under soundchecket fick vi veta att det var en kabel som har gått av som styr allt ljud till ledskärmarna, säger Pernilla. 

Enligt Pernilla innehåller föreställningen mycket videomaterial, och om den kabeln inte fungerar kommer det inte finnas något ljud till videorna som skulle stoppat hela föreställningen. 

– Just nu sitter vi istället och väntar på att en person ska köra hit från Stockholm till Uppsala där vi befinner oss med nån sorts extra kabel som kan lösa problemet, säger Pernilla. 

Hon fortsätter: 

– För grejen är att vi måste börja i tid för vi har en till föreställning ikväll 19:30 och båda är utsålda. Det är inte jättekul, berättar Pernilla. 

Kaos under senaste poddavsnittet i "Wahlgren & Wistam". Foto: Spotify/Wahlgren&Wistam.

Sofia Wistam: "Löser sig"

Sofia Wistam är istället optimistisk och försöker peppa sin vän och poddkollega Pernilla Wahlgren.

– Det löser sig. Allt löser sig. Allt brukar lösa sig, säger Sofia. 


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!