Rihanna och Asap Rocky.
Rapparen Asap Rocky gifter sig med sångerskan Rihanna i sin nya romantiska musikvideo. - Foto: Stella Pictures och skärmbild från Youtube

Betyder detaljen i ASAP Rockys musikvideo det vi tror att den gör?

I en ny video ställer rapparen den stora frågan till sångerskan med hjälp av en gyllene uppsättning grills. En lika bröllopssugen Rihanna svarar "ja" med ett leende i glittrande guld.


Gnistorna mellan ett av kändisvärldens hetaste par Rihanna, 34, och A$AP Rocky, 33, har nog inte gått obemärkt förbi. I nästan ett decennium var artisterna nära vänner tills deras vänskap utvecklades till ett förhållande.

I slutet av 2020 sågs de nykära turturduvorna frekvent på dejter, och på flera semestrar ihop. I takt med omvärldens intresse för parets kärlekslycka började gravidrykten blossa upp. Och i januari i år bekräftades ryktena - Rihanna fotades med bebisbula i New York. 

A$AP Rockys nya album handlar om kärleken till Rihanna 

Rapparen har hållit sina fans på halster sedan sitt senaste album “Testing” från 2018. Utöver några nya singlar genom åren har nu Rocky äntligen hintat om ett kommande skivsläpp. Ett projekt som även involverar och är tillägnat Rihanna. 

Foto: Skärmdump Youtube

Rocky och Rihanna hintar om giftermål

I förra torsdagen släppte han sin nya låt "D.M.B.", förkortningen står för "DAT$ MAH B!*$H". En musikvideo släpptes även till låten. Och idéen till videon tycks vara i grunden en hyllning till deras spirande relation. 

I videon verkar paret fira deras giftermål. Rihanna syns iförd en röd bröllopsklänning och brudslöja - medan Rocky rockar svart bröllopskostym.

De syns även gå sida vid sida när folk kastar röda rosor över paret.

I slutet av videon efter en typisk kärlekssaga med relations prövningar - gifter sig paret medan de bär äktenskaps-inspirerande grills i guld. Rockys grillar säger: “Marry me?”, varpå Rihannas grillar svarar: “I do”.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!