My Martens
My Marten uppdaterar följarna om hur hon mår. - Foto: mymartens/Instagram

Nu har My Martens opererats – uppdaterar följarna om läget

Det var för ett par veckor sedans om My Martens skrev ut på sin Instagram att hon under en period haft problem med sin hälsa. Nu uppdaterar hon följarna om läget.


Det var för några veckor sedan som influensern och träningsprofilen My Martens skrev ut ett meddelande till sina följare på Instagram. I inlägget skrev hon att hon under en period haft problem med sin hälsa och misstänkt att någonting inte stått rätt till. En dag hade det smällt till i huvudet och hon lades in på sjukhus för misstänkt stroke/hjärnblödning. 

Vid undersökningen hade läkarna hittat tre tumörer i halsen. Någonting hon nu opererats för. 


"Jag har legat inlagd på sjukhus för en misstänkt stroke/ hjärnblödning. Vid en av röntgenundersökningarna upptäckte man istället ett flertal tumörer i min hals. Jag inväntar just nu operation. Dessa veckor i ovisshet, in och ut på KS och Danderyd på olika röntgen, biopsier och allt annat som hör denna situation till har och är overkliga. Ett famlande i mörker mellan att känna mig stor och stark, varvat med liten och rädd", skrev hon i inlägget. 

Inläggets kommentarsfält svämmade snabbt över med kommentarer från nära, kära och följare som överöste My med kärlek och pepp. 

Under helgen valde hon att skriva ett nytt inlägg där hon uppdaterar om läget.

"Dagen efter att jag blev inlagd på sjukhuset fick jag bekräftat att det inte var en stroke eller hjärnblödning. 
Fick bekräftat att läkarna vid röntgen undersökningen hittat tre tumörer"

Hon skriver att hon väljer att utelämna detaljer om det hela då hon månar om sina barn. 

"Detaljer kring utförligare svar än så behåller jag inom familjen med hänsyn till att jag har barn. 
Både tid och rum stannade upp. I samma sekund som beskedet kom passerade många scenarier och tankar. Känslor av ovisshet och oro svämmar fortfarande över. Imorgon kommer jag att göra min första operation"
, berättar hon. 

Hon passar även på att tacka sina följare för det fina stödet. 

"Just här och nu känner jag mig stark och redo för morgondagens steg. Tack för det stöd ni visar. Tack till er som delar med er av er egna erfarenhet av liknande situation. Jag läser allt…TACK". 

Vi skickar all kraft och kärlek till My!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!