Paow är tillbaka med nytt Instagramkonto – men vad var det egentligen som hände?

Paulina "Paow" Danielsson har varit borta från Instagram i över en månad. Många av hennes följare har undrat vad som hänt – men sanningen är att Paow ser ut att må bättre än någonsin.


Vår skandaldrottning Paulina "Paow" Danielsson, 28, har under de senaste månaderna varit ute på resande fot tillsammans med sin danske jetset-pojkvän Alexander Zobel

Paow tillsammans med Alexander. Bildkälla: Instagram

Paret är nu tillbaka i verkligheten och ser ut att växla mellan att befinna sig på dansk och svensk mark. Paulina har flera gånger uttryckt på sina sociala medier att hon inte trivs i Danmark och att hon inte tycker att hon blivit behandlad bra av människorna där. 

Nu flyttar Paulina och Alexander till Stockholm. Bildkälla: kattpaow/Instagram

"Jag har gråtit mer här än jag gjort på 10 år. Har inte känt att jag fått stöd av min partner heller för det är ju 'så det är här', vilket gör att det är normalt för honom. Men det är det inte för mig. Jag gav ändå upp allt för att flytta hit. Det ska inte behöva gå så här långt, så att det påverkar vår relation. Och vår relation är nästan perfekt", skrev hon på sin Instagram

Hon skrev att hon i perioder känt sig deprimerad och olycklig men passade samtidigt på att tacka för den kärlek och det stöd hon fått av sina följare. 

"Jag har varit deprimerad och grinig på mig själv. Tack för all kärlek. Jag behövde skriva av mig då jag har känt mig så ensam", tillade Paow. 

Nyligen befann sig paret dock på Coachellafestivalen där Paow trivdes som fisken i vattnet. Men trots detta så uppdaterade hon väldigt lite. 

Anledningen var ingenting värre än att hon fått problem med sin telefon. 

Men nu har hon även helt försvunnit från sitt Instagramkonto vilket under en kort period gjorde följarna väldigt oroliga. 

Var tog Paow vägen?

Så, vad har hänt?

Jo, Paow kommer helt enkelt inte in på sitt Instagramkonto och hon har tillfälligt löst det med att skaffa sig ett nytt. 

Paow myser med en glass i solen. Bildkälla: paulinadenise/Instagram

Till allas glädje ser Paow ut att må hur bra som helst. Hon befinner sig i Köpenhamn med pojkvännen där de syns äta ute på restaurang samt ha glassmys i solen. 

Härligt!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!