E-Type flickvän
Melinda och Martin. - Foto: missmelinda_j/Instagram

Melinda Jacobs hyllas efter vågade bilden på E-Type

Melinda Jacobs och Martin "E-Type" Eriksson är upp över öronen förälskade. Och under veckan så publicerade Jacobs en bild som sannerligen väckte reaktioner.


Det var för ett par månader sedan som Martin "E-Type" Eriksson, 56, bekräftade att han och Melinda Jacobs, 37, har en kärleksrelation. Melinda Jacobs blev offentlig för cirka två år sedan efter att ha varit fostermamma till 3-åriga Esmeralda som blev ”lilla hjärtat” med hela svenska folket.

E-Type är en av landets mest ikoniska artister med hits som "Life", "Here I go again", "Angels crying" och "True believer". 

E-types flickvän - har funnit kärleken i Melinda Jacobs

Den 24 mars dök Martin och Melinda upp tillsammans, hand i hand, på Storytel Awards. Melinda var nominerad i Faktaklassen för boken ”Hon hette Esmeralda” som hon skrivit tillsammans med Minna Tunberger. Men redan innan hade den nära vännen, partiledaren Ulf Kristersson, publicerat en bild på Martin och Melinda under en intim middag i goda vänners sällskap. 

Samma folk var även med under Melindas födelsedag då Martin överraskade henne med en romantisk båttur. 

Melinda Jacobs hyllas efter vågade bilden på E-type

Under veckan publicerade Melinda en bild på sin Instagram som sannerligen skulle väcka reaktioner – men bra sådana. 

Martins rockband Dampf släpper nämligen sitt andra album och dagen i ära publicerade Melinda en bild som är på två andra som dyker upp i en musikvideo.

I kommentarsfältet haglar nu hyllande kommentarer från följarna.

"Helt fantastisk video"

"Mäktigt"

"Shit vad coolt"

"Så läckert", var några av dem. 

Vill du se videon? Det kan du göra här. 

Så firade E-type och flickvännen Melinda midsommar

Det nyförälskade paret ser onekligen ut att trivas i varandras sällskap. E-type och Melinda Jacobs delade till exempel med sig bilder från deras gemensamma midsommarafton, som firades på klassiskt vis. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!