Bonde-Ellinor
Bonder söker fru-profilen har en tatuering hon sällan pratar om. - Foto: TV4

Det betyder Bonde-Ellinors tatuering

Ellinor Eke Göransson fortsätter att engagera sina följare på Instagram. De som följt henne ett tag har nog inte missat att hon har en tatuering på sin ena arm, men vad betyder den egentligen?


Sommarens glada dagar rullar sannerligen på för vår Instagramfavorit Ellinor Eke-Göransson. Ellinor berättade nyligen att hennes sommarplaner (minst sagt) ändrades i sista sekunden men att hon nu har full rulle med både jobb och mys.

Hon skrev i ett kryptiskt inlägg att hon nu kommer att "åka utomlands och bli borta ett tag", men vad det exakt är hon ska göra valde hon inte att gå in på. 

Bonde-profilen har efter sin medverkan fortsatt att dagligen engagera sina nästan 50 000 följare som får hänga med i hennes liv. Hon har dock varit tydlig med att hon inte kommer att besvara frågor som handlar om Bonde-Filip, men titt som tätt håller hon lite frågestunder om allt mellan himmel och jord. 

Men någonting hon inte pratat om – det är sin tatuering på armen. 

Det betyder Bonde-Ellinors tatuering

Tatueringen sitter på hennes underarm och texten lyder "memento vivere" och betyder "kom ihåg att leva". Det var under hennes senaste story på den soliga bryggan som hon visade upp den under ett samtal med följarna. 

Bonde-Ellinor har en tatuering på sin underarm. Bildkälla: ellinoreke/Instagram

Fint!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!